via EkstraBladet Rabatkoder

OB – Brøndby | Det bliver sikkert en forsigtig affære

3. marts 2019 18:00 Nature Energy Park
OB V Brøndby IF
VVUTVV
Sidste 6 kampe
VVVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 1. marts 2019 @ 17:33

OB - Brøndby optakt

Dette er endnu en af mange kampe i Superligaen hvor ingen af holde kan tåle at tabe. Odense bragte sig med sejren i Horsens for alvor ind i varmen til en plads i medaljespillet. Brøndby fik ligeledes en sejr i deres første kamp med Martin Retov ved roret, da de sendte Randers tomhændede hjem.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

OB sad ganske tungt på begivenhederne i Horsens, i hvert fald når det kommer til afslutninger. De måtte ellers indkassere den første scoring, men fik hurtigt udlignet. Da Horsens blev reduceret til 10 mand lå det i luften, at OB ville få udbytte af deres større målfarlighed. Det måtte dog vente til 10 minutter før slutfløjtet, man sejre var fortjent.

OB har således en rigtig god mulighed for at komme med i medaljespillet. Den på papiret sværeste kamp er nok denne mod Brøndby, men der er ingen lette kampe når hele 8 hold slås om de fire sidste pladser i slutspillet. Fordelen for OB ligger i, at de har to hjemmekampe til at samle de nødvendige point i.

Brøndby spilede den første kamp efter trænerskiftet hjemme mod Randers. Det endte med en hjemmesejr, men det var langt fra overbevisende spil der blev vist fra Brøndbys side. Der skulle et meget tvivlsomt straffespark til, med efterfølgende udvisning til gæsterne, for at afgøre kampen. Selv med 10 mand på banen var Randers i stand til at presse på for en udligning.

Brøndby skal håbe på, at Martin Retov kan få en del mere sikkerhed ind i spillet til denne kamp. Det er naturligt, at der opstår tvivl om hvilken rolle spillerne har, hvis spillestilen ændres. Det er noget der skal rettes på omgående, ellers kan det stadig gå galt for Brøndby.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Med kampens vigtighed in mente er det forventeligt, at der bliver spillet med stor fokus på forsvaret. Ét point vil ikke være nogen katastrofe for hverken OB eller Brøndby. Derfor vil det ikke være overraskende hvis kampen ender uafgjort eller bliver afgjort med en enkelt scoring. Under 2,5 mål

Seneste indbyrdes kampe

Det første opgør mellem de hold endte 1-1. OB har kun 2 sejre i de seneste 10 kampe hjemme i Odense mod Brøndby.

OB: 10
Uafgjort: 13
BRØNDBY: 20

OB nyheder

Sayouba Mande er fortsat skadet.

BRØNDBY nyheder

Kasper Fisker er færdig for sæsonen. Joel Kabongo er tvivlsom efter sygdom.

Reklame

OB - Brøndby odds og spilforslag