via EkstraBladet Rabatkoder

OB – AGF | Skal OB blive til et rigtigt eventyr?

6. oktober 2018 16:00 Nature Energy Park
OB V AGF
VVTVUV
Sidste 6 kampe
UVVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 1. oktober 2018 @ 17:56

OB - AGF optakt

OB tager hjemme imod AGF lørdag d. 6. oktober kl. 16.00. OB ligger nummer 10 i den danske superliga, mens AGF ligger nummer 4. OB vandt deres sidst kamp med 1-0 imod AaB,mens AGF måtte nøjes med et point efter 0-0 mod Esbjerg.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Det var flot af OB at kunne rejse hjem fra det nordjyske med alle tre points. Målet blev flot sparket ind af Casper Nielsen, der fik god tid til at trække bolden over i det lange målhjørne. OB kunne godt have sat flere mål ind, men det skulle ikke være sådan. Ingen tvivl om, at de nu i Odense lige kan puste ud efter en tid i bunden nu endelig er ved at få et hold, der vinder sine kampe. Nu skal de så se, om de også kan drille AGF’s drømme om en placering i toppen.

AGF fik ikke meget ud af en kedelig affære i Esbjerg. Det er for lidt i forhold til deres dømme om at være med helt fremme, hvor det sner i superligaen. Lige nu virker det som om alle hold kan slå hinanden – kun Hobro er ved at være tabt af toget. Og mod et OB hold, der tager imod med fornyet tro på tingene, skal der kæmpes hårdt for hver kvadratmeter på banen.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores under 2,5 mål. Vi går ind i en koldere tid og det er derfor sværere for angriberne at få styr på driblingerne overfor forsvarsspillerne. OB ser ud til at have fundet et forsvar, der kan spille til nul.

Ny inden for sportsbetting? Hen en startbonus og spil på kampen her!

Seneste indbyrdes kampe

OB: 3
Uafgjorte: 3
AGF: 4

Seneste møde mellem de to mandskaber i Odense endte 2-3.

OB nyheder

Sayouba Mande – brækket kæbe

AGF nyheder

Andre Riel – skadet
Bror Blume – skadet
Niklas Backman – skadet
Roman Mysak – skadet finger

Reklame

OB - AGF odds og spilforslag