via EkstraBladet Rabatkoder

Nykøbing – FC Roskilde betting tips og optakt

12. august 2018 13:45
Nykøbing FC V FC Roskilde
VVUTVU
Sidste 6 kampe
TTVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Nykøbing – FC Roskilde Betting Tips

Denne 3. runde af den danske 1. division byder på 3. pladsen Nykøbing og sidste pladsen FC Roskilde. Kan Nykøbing fortsætte deres imponerende start, eller kan FC Roskilde komme i gang med sæsonen efter en skuffende start.

Få en bonus til dit første spil på 1. Division lige her!

Gratis betting tips

Nykøbing FC har haft en rigtig fin start på sæsonen. De startede ud med at få et enkelt point mod topholdet Viborg, i en imponerende kamp hvor de viste et højt niveau især defensivt. Kampen efter vandt de sikkert 2-0 imod Thisted. Generelt mener jeg at Nykøbing kan se frem til en rigtig flot sæson, da de spiller rigtig fint fodbold på trods af de måske ikke har det samme mandskabs niveau som andre tophold har. De endte sidste sæson på 7. pladsen, men i denne sæson burde de helt sikkert kunne få en bedre position, hvis de fortsætter deres flotte præstationer. Nykøbing er generelt et fint hjemmehold og især mod dårligere hold plejer de at holde stand.

Læs vores tip til kampen

FC Roskilde har fået en rigtig dårlig start på sæsonen. De startede med at tabe 5-2 til HB Køge, og derefter tabte de 0-3 til FC Fredericia. I begge kampe havde de intet at komme med, og efter to kampe ligner de allerede nu det klart værste hold ii den danske 1. division. De var heldige sidste sæson med ikke at rykke ned, men det ser svært ud i denne sæson at undgå det. Roskilde er et notorisk dårligt udehold og de har ikke vundet en ligakamp i næsten et år.

Indbyrdes har Nykøbing generelt et fint tag på FC Roskilde, og med deres nuværende form så ser det ud til at blive en mundfuld for Roskilde. Nykøbing skal ud og fortsætte deres rigtig fine start og vise at de potentielt kan spille med om oprykning engang i fremtiden. Modsat skal Roskilde ud og have vendt skuden, jo længere tid man ikke vinder en kamp, jo værre bliver stemningen og moralen også på holdet. En sejr på udebane imod Nykøbing vil helt sikkert give holdet en masse god moral.

Vores tip

Personligt synes jeg denne kamp ligger lige til højrebenet. Nykøbing FC, et rigtig stærkt hjemme hold der har haft en flot start på sæsonen, imod et FC Roskilde mandskab der ligner ligaens dårligste hold. Kigger man på den nuværende form samt de to holds indbyrdes historik, virker det oplagt at Nykøbing FC skal ende med at få alle 3 point.

Få op til 1.000 kr. velkomstbonus med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Nykøbing FC – 4
Uafgjort –0
FC Roskilde – 1
Den indbyrdes historik giver også et klart billede af at Nykøbing har været det bedre hold, og jeg ser det ikke ændres på søndag.

Reklame

NFC - FCR Odds og spilforslag