via EkstraBladet Rabatkoder

Næstved – Thisted FC betting tips og optakt

12. august 2018 13:45 ProfaGroup Park
Næstved BK V Thisted
UVVVUV
Sidste 6 kampe
TUTVTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Næstved - Thisted optakt og betting tips

Denne 3. runde af den danske 1. division tager Næstved hjemme imod Thisted FC. Oprykkerne fra Næstved har fået en imponerende start på sæsonen. De tager imod Thisted FC der i modsætning ikke har set gode ud.

Se og sammenlign betting tilbud her

Optakt og gratis betting tips

Oprykkerne fra Næstved er kommet rigtig godt fra land i denne sæson. De slog på imponerende vis FC Fredericia og havde det ikke været for en scoring i det 85. minut fra FC Helsingør, så havde de haft 6 point efter de første to kampe. De virker til at være et rigtig godt balanceret hold som er godt trænet. Næstved er generelt et rigtig godt hjemmehold, og faktisk har de ikke tabt en fodbold kamp siden April måned. Næstved skal se om de kan fortsætte det rigtig høje niveau de har lagt for dagen, og de møder her et Thisted hold som har set rigtig skidte ud, og de bør have fine muligheder for at tage alle point.

Læs vores tip til kampen

Thisted kommer til denne kamp efter en skuffende kamp senest imod Nykøbing FC hvor de tabte 2-0. De havde ellers fået et rigtig fornemt resultat i første runde imod Silkeborg, hvor den endte 0-0. Efter denne fine indsats havde man høje forventninger til kampen mod Nykøbing, men de endte med at være over matchet, og falde helt igennem i begge ender af banen. Generelt er der ikke mange pæne ord jeg kan finde frem om Thisted, og jeg har dem som et af de hold der godt kunne spille med om nedrykning i denne sæson. På søndag skal de dog ud og bevise at det er omvendt, de møder et oprykkerhold og jeg er sikker på at de gerne vil have en sejr med derfra.

Næstved er et rigtig godt hjemmehold hvor de ikke har tabt de sidste 14 kampe. På den anden side møder de et Thisted FC hold der ikke har vundet en udebane kamp i 15 kampe. Et formstærkt hold imod et svagt hold.

Vores tip

Næstved har en perfekt mulighed for at komme på 7 point efter 3 kampe, hvilket ville være fantastisk for dem som oprykkere. På den anden side skal Thisted ud at have et resultat, som de virkelig har brug for. Med den indbyrdes historik og formen på de to mandskaber ser jeg ikke kampen gå anderledes, end en sejr til Næstved, som du kan finde til odds 1,81 hos Betsafe.

Find et godt tilbud til kampen hos NordicBet lige nu

Seneste indbyrdes kampe

Næstved – 5
Uafgjort – 0
Thisted FC – 0

Det to holds indbyrdes kampe viser et klart billede af at Næstved har domineret Thisted de gange de har mødt dem. En Næstved sejr ligger næsten lige til højrebenet.

Reklame

NBK - THI odds og spilforslag