via EkstraBladet Rabatkoder

Nigeria – Island betting tips og optakt

22. juni 2018 17:00 Volgograd Arena
Nigeria V Island
TTTUTV
Sidste 6 kampe
UUTTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Nigeria - Island optakt

Volgograd Arena: Kapacitet 45,000

Nigeria møder her i anden runde de stærke vikinger fra Island d. 22. juni kl. 17.00. Det bliver spændende om Island igen kan gøre det umulige, men denne gang virker det mere overkommeligt for nordboerne end i første runde, hvor de var oppe mod Argentina.

Her gjorde Island en god figur med favoritterne. Måske skal vi bare til at regne med Island som en stormagt i fodbold, for det er vel ikke tilfældigt, når man vinder sin kval-gruppe?

Umiddelbart ligner det en fysisk kamp mellem disse to mandskaber, så det virker meget lige på forhånd. Nigeria spillede lidt for tamt mod de stærke kroater, og de vil sikkert komme mere frem over isen fra start for at få de tre vigtige point. De er nærmest færdige, hvis de ikke sikrer sig tre pinde i denne kamp.

Gratis betting tips

Nigeria var ingen nydelse i deres første kamp, og jeg forventer de får endnu en svær kamp mod de herlige fightere fra Island. Det er samtidig piskende nødvendigt for dem med point i denne kamp, hvis de ikke skal hjem og holde tidlig sommerferie.

Nigeria er efterhånden en fast deltager ved VM, hvor de kun har været fraværende en gang siden deres debut i 1994. Den tyske landstræner, Rohr, har nok det yngste mandskab af alle, der kvalificerede sig til VM, men skal de videre fra gruppen, kræver det mere solidt spil fra de rutinerede herrer John Obi Mikel og Victor Moses. De er de erfarne kræfter på det unge hold, som er nødt til at satse mere på at få lavet nogle mål, da forsvaret ikke er det sikreste man har set.

Forrest skal Iwobi og Iheanacho, med deres rutine fra den engelske Premier League, finde vej til netmaskerne. Jeg tror i hvert fald på, at de kender deres besøgelsestid nu.

Islændingene er stærke. De vandt deres kval-gruppe foran bl.a. Tyrkiet, Kroatien og Ukraine. Det gør man ikke ved et tilfælde. Det gør man, hvis holdet er stærk nok til det. Ja, de er en lille nation med kun 350.000 indbyggere, men som en lille gallerlandsby gør de oprør mod romerriget og nægter at overgive sig. Alle, som forsøger at erobre den lille gæve by, må give fortabt, fordi de har en hemmelig trylledrik.

Den store helt fra opgøret mod Argentina var naturligvis målmanden fra Randers, Hannes Haldorson, som jo ikke ligefrem har haft en kanon sæson med sit klubhold i denne sæson. Han nyder sikkert sit eventyr på de russiske stepper, men kan han fortsætte sit solide spil i denne kamp?

Forrest er skarpretter Finnbogason fra tyske Augsburg også en giftig herre, som vil slå til på enhver lille mulighed, der dukker op. Men Island er et kollektiv, så efter kampen vil det sikkert være andre spillere pressen fylder deres spalter med. Jeg glæder mig i hvert fald til at se dem igen.

Vores tip

Over 2,5 mål. Nigeria og Island vil begge søge at score mål i kampen og jeg tror på det bliver en målrig affære her. Unibet har odds 2,40 på dette spil, som er en fin betaling. I anden runde er der altid en tendens til, at der falder flere mål i kampene, fordi holdene skal fremover isen for at have en chance i tredje og sidste runde for at komme videre fra puljen.

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.

Reklame

Nigeria - Island odds og spilforslag