via EkstraBladet Rabatkoder

Nigeria – Argentina betting tips og optakt

26. juni 2018 20:00 Skt. Petersborg Stadion
Nigeria V Argentina
VTTTUT
Sidste 6 kampe
TUVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Nigeria - Argentina optakt og gratis betting tips

St. Petersburg Stadion (Krestovskyi Stadion): Kapacitet 67,000

Efter en forfærdelig start på VM har Argentina brug for en sejr over Nigeria for at holde drømmen om VM i live. Argentina fik meget overraskede kun 1-1 mod Island, og tabte sensationelt efterfølgende hele 3-0 til Kroatien.

Argentina lignede derefter et hold på vej ud af VM, men efter Nigerias sejr over Island, kan Argentina selv afgøre deres VM-skæbne med en sejr over Nigeria.
Efter 3-0 nederlaget til Kroatien har der været kaotiske tilstande i den argentinske VM-lejr, og det er usikkert om landstræneren fortsætter. Nigeria kommer ind til denne kamp med selvtillid efter deres seneste sejr over Island, men de kommer på en noget hårdere opgave mod Argentina, der vil gør alt for at vinde i deres sidste kamp.

Argentina har kun vundet 2 af deres seks seneste kampe, men vi tror på at Messi og co. vinder over Nigeria, og går videre til næste runde.

Vores betting tips

På trods af den dårlige start på VM, tror vi på Argentina finder formen og vinder over Nigeria. Vi tror Argentina er kommet sig over den forfærdelige start og vinder over Nigeria. Nigeria vil sandsynligvis lave en del frispark, så Messi kunne meget vel blive første målscorer på frispark. Argentina kunne meget vel komme i gang med at score, og vi tror der bliver scoret over 2,5 mål i kampen.

Seneste indbyrdes kampe

De sidste 4 gange Argentina og Nigeria har mødtes, er der blevet scoret ikke færre en 20 mål. De to hold spillede første gang mod hinanden i 1994, og har mødtes 8 gange samlet. Nigeria har vundet 2 kampe, 1 er endt uafgjort, og Argentina har vundet 5 gange.

Nigeria nyheder

Kenneth Omeruo og spillede en super kamp mod Island og vi tror han starter inde mod Argentina. Nigerias træner spille med en 3-5-2-formation der fungerede perfekt mod Island, så måske han forsætter dette spilmønster.

Argentina nyheder

Mon ikke Aguero og Di Maria kommer på banen fra start, og sammen med Messi og resten af de stjernebesatte hold kommer til at finde VM formen og vinder over de sympatiske Nigerianere.

Reklame

Nigeria - Argentina odds og spilforslag