via EkstraBladet Rabatkoder

Napoli – Røde Stjerne | Får de Røde Stjerner et blåt øje i Napoli?

28. november 2018 21:00 Stadio San Paolo
Napoli V Røde Stjerne Beograd
UUVUVU
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 11:15

Napoli - Røde Stjerne optakt

Intet er afgjort i gruppe C. Det skyldes dels de to uafgjorte kampe mellem Napoli og PSG, men i særdeleshed Røde Stjernes flotte sejt over Liverpool. Napoli kan med en sejr i denne kamp muligvis sikre sig videre deltagelse i turneringen, men alt andet kan blive en katastrofe for italienerne.

Se vores tip

Røde Stjerne viste senest, at de er et hold man ikke skal tage let på. Liverpool kunne ikke finde en vej tilbage efter at være kommet bagud. Napoli er selvfølgelig klar favorit hjemme på San Paulo, men de skal ikke komme og sige, at de ikke var blevet advaret.

Find et betting tilbud her inden du spiller på kampen

Optakt og gratis betting tips

Napoli står med gode muligheder for at komme videre fra gruppe C. En sejr over Røde Stjerne er en klar nødvendighed, ellers kan det hele ende med ingenting. Det blev ikke den bedste optakt for Napoli, for hjemme på Sna Paolo blev det skuffende kun 0-0 mod Chievo, bundhold i Serie A. Carlo Ancelotti havde valgt at spare en del spillere til den kamp og det kom altså til at koste.

Røde Stjerne satte også point til i sidste runde af den serbiske Superliga. Det var dog ikke nogen katastrofe, for det var på udebane mod nummer to, Radnicki Nic. Røde Stjerne har dermed fortsat et forspring på ni point.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicapsejr til Napoli -1. Der er næppe tvivl om Napolis favoritværdighed. Derfor de der ikke de store odds at finde på en hjemmesejr. Røde Stjerne skal spille deres chance og bliver derfor nødt til at satse lidt frem af banen. Det burde passe Napoli ikke at skulle spille imod et hold der satser stenhårdt på 0-0. Læg dertil, at Ancelotti sparede en del af truppen senest, hvorimod Røde Stjerne var ude i en topkamp, så er der baggrund for en sikker hjemmesejr.

Få op til 1000 kr. i startbonus hos Bwin 

Seneste indbyrdes kampe

De to hold spillede 0-0 i det omvendte opgør.

NAPOLI: 0
Uafgjort: 1
RØDE STJERNE: 0

NAPOLI nyheder

Napoli må se bort fra disse spillere:
Vlad Chiriches – skadet
Simone Verdi – skadet
Amin Younes – skadet

RØDE STJERNE nyheder

Røde Stjerne er ramt af en del skader.
Goran Čaušić – skadet
Dusan Jovančić – skadet
Vujadin Savić -skadet
Filip Stojković – skadet
Milan Pavkov – tvivlsom

Find flere aktuelle Champions League tips her…

Manchester United – Young Boys

Juventus – Valencia

Roma – Real Madrid

Hoffenheim – Shakhtar Donetsk

Reklame

Napoli - Røde Stjerne odds og spilforslag