via EkstraBladet Rabatkoder

Napoli – PSG | Skal Napoli under pres igen?

6. november 2018 21:00 Stadio San Paolo
Napoli V Paris Saint-Germain
TVVVUU
Sidste 6 kampe
VVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 17:04

Napoli – PSG optakt

Napoli var uheldige med kun at få uafgjort i Paris. PSG udlignede i sidste minut ved et smukt mål af Di Maria. Hjemmeholdet første mål var et selvmål af Napoli. Der må være forhåbninger om bedrer skæbne på hjemmebane for Napolis fanatiske fans. Skal det ske er det vigtigt at holde godt øje med Mbappe og Neymar. De vil være en evig trussel på de kontrachancer PSG kommer til at få. Napoli har et godt forsvar og det bliver sikkert ikke lige så målrigt igen.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Napoli dominerede den seneste kamp mod Roma, men måtte helt hen til sidste minut før de fik reddet 1-1 hjem. Dermed holder de fast i andenpladsen i ligaen. Det var en kamp præget af mange missede afslutninger og det er den slags uskarphed der koster i det lange løb. Napoli er lidt sårbare på det punkt, fordi langt de fleste scoringer kommer fra tre spillere.

Endvidere er det oftest kun to af dem der spiller samtidig. Lorenzo Insigne og Dries Mertens står for halvdelen af målene, så de skal være skarpe hvis Napoli skal videre i denne turnering.

PSG har det lidt på samme måde. Kylian Mbappe og Neymar står for halvdelen af PSG’s scoringer, men de scorer til gengæld dobbelt så mange som Napoli. Thomas Tuchel kæmper mere med at få spillet til at flyde, for PSG kan svinge temmelig meget i løbet af en kamp. De kan starte fantastisk for så at droppe helt ud efter kort tid. En af årsagerne kan være den, at PSG i mange af deres kampe i ligaen ikke er reelt truet. Der er for mange kampe hvor der modstanderen overlegne. Det er aldrig godt for arbejdsmoralen.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på under 2,5 mål. Det er en kamp som ingen af holdene kan tåle at tabe. Uafgjort vil derimod give både Napoli og PSG muligheden for at kvalificere sig til ottendedels finalerne. Italienerne står altid stærkt i defensiven og de lukker ikke mange mål ind på hjemmebane. Gæsterne er et point efter Napoli og bliver derfor nødt til at undgå nederlag. De vil spille forsigtigt og der bliver næppe den voldsomme støtte til frontløberne. Et mål til Napoli vil selvfølgelig ændre dette, men kampe ligner 0-0 eller 1-1.

Unibet: Få pengene igen ved straffespark!

888sport tilbud: Bet 50 kr. på at PSG vinder og vind 600 kr.

 

Seneste indbyrdes kampe

Ud over det uafgjorte resultat i den omvendte kamp, har PSG en 2-1 sejr i en venskabskamp i 2014.
NAPOLI: 0
Uafgjort: 1
PSG: 1

NAPOLI nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

PSG nyheder

Angel Di Maria har forlænget sin kontrakt med yderligere tre år.

 

Læs flere Champions League tips her…

Monaco – Club Brugge

Manchester City – Shakhtar Donetsk

Atletico Madrid – Dortmund

Reklame

Napoli - PSG odds og spilforslag