via EkstraBladet Rabatkoder

Monaco – Dortmund | Kan Dortmund vinde gruppen?

11. december 2018 21:00 Stade Louis II
Monaco V Dortmund
VTTVTT
Sidste 6 kampe
VUVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:05

Monaco - Dortmund optakt

Monaco tager hjemme imod Dortmund d. 11. december kl. 21.00. Monaco ligger nummer 18 i deres hjemlige liga, mens Dortmund ligger nummer 1 i deres hjemland. Monaco tabte i sidste runde 2-0 ude mod Atlético Madrid. Dortmund spillede 0-0 hjemme mod Club Brugge.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

For Monaco er sidstepladsen i gruppen ikke til at undgå. Alligevel skal kampen jo spilles for Dortmund kan jo stadig nå førstepladsen. Det er mildt sagt gået en del tilbage for det franske hold fra fyrstendømmet, i hvert fald i forhold til de seneste par år. Thierry Henry er kommet til som træner, og et skal blive spændende at se, om han kan redde holdet fra den totale nedtur.

Så er der anderledes takter i de gule fra Dortmund, der endnu ikke har tabt i den hjemlige Bundesliga, hvor blandt andet mægtige Bayern har følt det på den hårde måde. Dortmunds træner Lucien Favre vil så gerne lige have en førsteplads med, men den sidder Atl. Madrid på her inden sidste runde med et 2 points forspring. Det vil ikke ligne det erfarne hold fra Madrid at slippe det forspring. Tyske hold kæmper til det sidste og vil i hvert fald gå efter det hele denne aften.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Dortmund vinder kampen. Det vil ligne et tysk hold dårligt ikke at spille efter sejr og den forjættede førsteplads i gruppen. Monaco har kun fået et point i gruppen og vil blive prügelknabe her. Sikker sejr til de gule fra Ruhr.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Monaco: 2
Uafgjorte: 0
Dortmund: 1

Den omvendte kamp i Dortmund vandt Dortmund med 3-0.

Monaco nyheder

Jean-Eudes Aholou – skadet
Jordi Mboula – skadet
Kevin N’Doram – forstuvet knæ

Dortmund nyheder

Dan-Axel Zagadou – skadet

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Barcelona – Tottenham

Inter – PSV Eindhoven

Club – Brugge – Atletico Madrid

Liverpool – Napoli

Galatasaray – Porto

Reklame

Monaco - Dortmund odds og spilforslag