via EkstraBladet Rabatkoder

Monaco – Club Brugge: Kampen om pointene

6. november 2018 18:55 Stade Louis II
Monaco V Club Brugge
VTTVVT
Sidste 6 kampe
UUVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 6. november 2018 @ 11:18

Monaco - Club Brugge optakt

Denne kamp i den 4. runde af UEFA Champions League, byder på Monaco der hjemme tager imod Club Brügge.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Monaco kommer til denne kamp efter en meget dårlig start på dette års Champions League. De har kun fået et enkelt point da de spillede uafgjort med selv samme Club Brügge i sidste runde. De står i en situation hvor de har en meget lille chance for at gå videre fra gruppespillet, og de skal som minimum vinde 2 af deres resterende 3 kampe.

Monaco der gjorde det så godt i sidste sæson ligner slet ikke det samme hold i år, og det har formentlig noget at gøre med at de har solgt en del spillere, som var meget vigtige for dem over de sidste par sæsoner. Det er ikke blot i Champions League det står skidt til, men også i den hjemlige liga hvor de har fået en decideret forfærdelig start og ligger på næstsidste pladsen, i en generel meget svag liga.

Club Brügge står i den præcist samme situation som Monaco i Champions League. De skal ud og vinde minimum 2 af deres resterende 3 kampe, og selvom de skulle gøre det, er der stadig en stor chance for at de stadig ikke går videre.

I modsætning til Monaco så mener jeg ikke at Club Brügge har underpræsteret, men at de simpelthen bare ikke har mandskabet til at spille med de bedste i verden. I den hjemlige liga ser det til gengæld rigtig fint ud for Club Brügge som det plejer. De ligger lige pt på 2. pladsen og har kun tabt en enkelt kamp indtil videre i sæsonen.

Jeg tror ikke at det bliver en kamp hvor begge mandskaber satser alt hvad de har. Drømmen om at gå videre fra gruppespillet er næsten umuligt, og et videre avancement i Europa League vil helt bestemt være tilfredsstillende for begge hold. Jeg er sikker på at dette er en kamp der kommer til at blive vigtig for 3. pladsen, da de to andre hold i puljen ser afsindigt stærke ud.

Vores tip

Jeg tror det bliver en kamp der kommer til at bære præg af at ingen af mandskaberne vil tabe denne kamp. Derfor kunne det godt blive en defensiv indstillet kamp, som især Club Brügge har vist at være gode til. Jeg mener at der er en stor chance for at de to hold splitter point og er fint tilfredse med det. Det uafgjorte resultat er set til odds 3,75.

Bwin tilbud: Få første spil via appen risikofrit

Seneste indbyrdes opgør

Monaco – 0
Uafgjort – 1
Club Brügge – 0

De to hold mødte sidst hinanden d. 24.10.2018 i sidste runde hvor kampen endte 1-1.

Monaco nyheder

Monaco kommer til kampen uden ungdomsspilleren Kevin N’Doram der er ude med en albueskade. Det kommer formentlig ikke at have nogen betydning, da han som regel ikke er en del af førsteholds truppen. Derudover er den unge angriber Pietro Pellegri ude med en lyskenskade, som har gjort at han har været ude det meste af sæsonen.

Club Brügge nyheder

Club Brügge kommer til kampen uden Jelle Vossen der er ude med en knæskade der har holdt ham på sidelinjen de sidste 5 kampe.

Læs flere Champions League tips her…

Røde Stjerne – Liverpool

Schalke 04 – Galatasaray

Porto – Lokomotiv Moskva

Reklame

Monaco - Club Brugge odds & spilforslag