via EkstraBladet Rabatkoder

Monaco – Atletico Madrid | Lukker Griezmann kasinoet?

18. september 2018 21:00 Stade Louis II
Monaco V Atletico Madrid
TTUVT
Sidste 6 kampe
TVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 12. september 2018 @ 16:54

Monaco - Atletico Madrid optakt

Monaco tager hjemme imod Atletico Madrid i 1. Runde af gruppespillet i Champions Leagues gruppe A tirsdag d. 18. september kl. 18.55. Monaco ligger nummer 13 i den franske Ligue 1, mens Atletico Madrid ligger nummer 10 i deres La Liga. De øvrige hold i gruppe A hedder Club Brugge og Dortmund.

Se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Monaco havnede i sidste sæson på en 2. Plads i den franske Ligue 1. Så det er stærkt fransk mandskab der skal forsøge at komme videre fra en umiddelbart meget jævn gruppe, hvor dagens modstander dog er store favoritter til at komme videre. Holdet fra Middelhavet har dog ikke fået en så god start på sæsonen i den hjemlige turnering som ønsket. Her er det kun blevet til en sølle sejr i 4 kampe. Så der skal afgjort andre boller på suppen, hvis de skal få succes mod dagens spanske modstander.

Den helt store stjerne på Monacos hold er colombianeren Radamel Falcao, der nu har spillet 293 kampe for klubben. Sydamerikaneren har en evne til at få bolden i mål, også i kampe, hvor han kan virke mere usynlig. Han skal være helt på toppen for at få klubben videre fra gruppespillet, hvilket ikke lykkedes for dem i sidste sæson.

Holdet har til denne sæson hentet Benjamin Henrichs i Leverkusen til forsvaret, Chadli fra West Bromwich Albion til midtbane, hvortil de også har købt også Aleksandr Golovin fra CSKA Moskva. Til angrebet har de hentet Gil Bastao Dias fra Fiorentina. Om de er nået at blive sammenspillet er det gode spørgsmål.

Vil du spille på denne kamp? Tjek først de aktuelle bookmaker tilbud

For Atletico Madrid Var det en triumf at kunne besejre Real Madrid i Supercupen med 4-2. Siden har maskinen ikke været så gnidningsfri i deres hjemlige turnering. Det er en lang turnering og der er ingen tvivl om, at de nok skal få samlet points til mere end den ydmyge 10.plads de indtager pt. Varemærket for Atletico har været et drønstærkt forsvar under ledelse af Diego Godin, som efter min mening er en af verdens bedste forsvarsspillere. De lukker af og har så lukreret på at Griezmann kunne liste en ind oppe foran. Så vidste man at fælden var lukket.

Holdet har til denne sæson været ude og forstærke sig. Thomas Lemar er hentet i netop Monaco, så for ham venter der en helt speciel aften i fyrstendømmet. Nikola Kalinic er hentet i Milan til angrebet. Falcao har fået en landsmand i forsvaret Arias fra PSV. Griezmann valgte at blive i klubben og det er klart et plus i kampen om at komme videre fra gruppen.

Ham var Barcelona ellers meget interesserede i at få fat i. Så må vi bare håbe at træner Simeone kan få lov til at dirigere sit hold fra sidelinjen igen efter sin karantæne fra sidste sæson. Han er altid en oplevelse at følge fra sidelinjen med sit engagement.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at Kampen ender under 2,5 mål. Atletico Madrid vil sikkert lukke godt af i forsvaret og tillader sjældent at der bliver scoret imod dem. Monaco virker ikke skræmmende i øjeblikket og selv en Falcao vil højst kunne lave et mål her. Det vil overraske mig meget, hvis der bliver lavet mange mål her.

Få op til 1000 kr. i betting velkomstbonus med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Monaco: 0
Uafgjorte: 0
Atletico Madrid: 0

De to hold har ikke mødt hinanden tidligere.

Monaco nyheder

Marcos Lopes – skade i hasen – ude til oktober

Atletico Madrid nyheder

Jan Oblak – skadet i arm – få uger
Santiago Arias – feber – ude til oktober

Reklame

Monaco - Atletico Madrid odds og spilforslag