via EkstraBladet Rabatkoder

Mexico – Sverige betting tips og optakt

27. juni 2018 16:00 Central Stadion Jekaterinborg
Mexico V Sverige
VVTVUT
Sidste 6 kampe
TVUUUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Mexico - Sverige optakt

Ekaterinburg Arena: Kapacitet 35,000

Mexico støder her i tredje runde ind i Sverige d. 27. juni kl. 16.00. Her i 3. runde spilles begge kampe i gruppen samtidig, så man ikke kan drage fordel af at kende det andet resultat. Det bliver et opgør, hvor alt kan ske, og en vinder kan tage med Tyskland til ⅛-dels finalerne. Nu må vi se om tyskerne stadig er med til det her tidspunkt, men alt andet ville jo være en sensation.

Mexico er et fantastisk mandskab, som har det hele. De har individualisterne, de har arbejdshestene og de har taktisk kløgt, så helt fortjent hvis de får adgang til næste runde. De kan dog have tildraget sig så mange advarsler, at nogle af spillerne er spærret til denne kamp. Hold øje med det.

Sverige kæmper med det de har. Det er ikke champagnefodbold, men det tror jeg heller ikke mange hinsidan forventer af holdet, nu hvor Zlatan ikke er med længere. Svenskerne kan måske blive dem der her hjælper tyskerne ved at pille point fra Mexico.

Gratis betting tips

Endnu engang glæder jeg mig til at opleve Mexico. Holdet har det hele og jeg håber de kommer langt. Det kræver dog point mod Sverige, som bestemt ikke er nemme at spille imod. Jeg har dog så meget tiltro til mexicanernes styrke til, at de nok skal klare de blågule her. Mexico har allerede kvalificeret sig til næste runde, så mon ikke de stiller med en del reserver til kampen her.

Ifølge den mexicanske træner døjede truppen med sygdom op til kampen mod tyskerne. Så her må de være klar til at yde deres bedste uden sygdom i kroppen. Mexico spiller med hjertet og, modsat tidligere, hvor de kunne blive lidt for optimistiske, så virker de nu taktisk meget klogere og har tålmodighed til at spille sig til chancer. De står samtidig godt i forsvaret, så svenskerne skal stille med noget ekstraordinært for at få hul på bylden.

Hvis Sverige har vundet deres kamp mod Tyskland i anden runde, vil det betyde at begge disse hold er videre. Så bliver det en kamp om førstepladsen, den handler om. I skrivende stund kender jeg ikke dette resultat. For svenskerne ville det være en kæmpe triumf at komme videre til ⅛-dels finalerne.
Det svenske hold fik besejret det flittigt kæmpende Sydkorea i deres første kamp, men det var uden at imponere at den sejr kom i hus. Svenskerne vil naturligvis kæmpe for deres chance her, men jeg tror de kommer til kort overfor mexicanernes hurtighed og dygtige spillere.

Vores tip

Mexico vinder kampen. I mine øjne er Mexico klare favoritter til de 3 points i dette opgør. De har de spillere der kan gøre forskellen i form af Javier Hernandez (Chicharito) og Hirving Lozano. Samtidig virker deres forsvar også rimelig sikkert, så de tre point ryger til Mellemamerika. NordicBet ligger højest med odds 2,45 på Mexico

Seneste indbyrdes kampe

De to lande har mødt hinanden i alt tre gange med 1 uafgjort og 2 svenske sejre. Seneste kamp var helt tilbage i 2009, hvor Sverige vandt 1-0, så Mexico har sin første sejr til gode mod de blå-gule.

Reklame

Mexico - Sveriga odds og spilforslag