via EkstraBladet Rabatkoder

Marokko – Iran betting tips og optakt

15. juni 2018 17:00 Skt. Petersborg Stadion
Marokko V Iran
VVUVVV
Sidste 6 kampe
TVVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Marokko - Iran optakt

De to underdogs Marokko og Iran afrunder gruppe B, når de den 15. juni møder hinanden på Krestovsky Stadion i Skt. Petersborg. I en gruppe, der også består af Portugal og Spanien, er det bydende nødvendigt for begge hold at vinde deres åbningskamp, hvis de skal gøre sig håb om at gå videre til knockout- runden.

Det er kun lykkedes for Marokko at kvalificere sig til ottendedelsfinalerne en gang i deres fire forudgående forsøg ved VM. Deres sidste slutrunde var VM i 1998 i Frankrig. I gruppespillet fik de en 3-0 sejr over Skotland og spillede uafgjort 1-1 mod Norge. Til trods herfor, formåede de ikke at gå videre, da de manglede blot et enkelt point. Marokkos bedste slutrunde var i 1986, hvor de tabte til Vesttyskland i ottendedelsfinalen.

I kvalifikationsrunden slog Marokko ganske nemt Elfenbenskysten og vandt dermed en plads ved VM i Rusland. Efter at have sikret sig VM-kvalifikation har Marokko opnået to sejre i træk i venskabskampe mod Serbien og Usbekistan.

Iran kan også prale af en solid indsats i kvalifikationsrunden, hvor de sluttede langt foran ellers VM-velkendte Sydkorea og dermed vandt gruppen. Deltagelsen ved dette VM er Irans anden deltagelse i træk ud af i alt fem delatgelser ved denne sportens største begivenhed.

Den asiatiske nation har aldrig opnået stor succes i turneringen. I deres tidligere fire forsøg er de aldrig gået videre fra gruppespillet, og de har kun formået at vinde en enkelt kamp. Den sejr kom i den historiske 2-1 kamp over USA ved VM i 1998. I deres seneste venskabskampe har Iran hentet sejre over Venezuela og Algeriet, men de tabte til Tunesien i marts.

Vores Tip

Hverken Iran eller Marokko kan prale af at have haft den store succes ved tidligere VM-slutrunder. De er som nævnt begge store underdogs og derfor skyder vi kampen til at ende uafgjort. Et uafgjort spil mellem Marokko og Iran kan fås til odds 3.05 hos både NordicBet og Betsafe.

Seneste indbyrdes kampe

De to nationer har aldrig tidligere stået over for hinanden – hverken i venskabskampe eller officielle kampe.

Marokko nyheder

Juventus-stjernen Medhi Benatia vil være Marokkos anfører gennem turneringen. Southampton-wingen Sofiane Boufal og Galatasaray-midtbanespilleren Younes Belhanda er blandt andre genkendelige navne på holdet.

Iran nyheder

De fleste af Irans landsholdsspillere spiller for lokale klubber. Nottingham Forest-midtbanespilleren Ashkan Dejagah er et navn, som de fleste fans af engelsk fodbold vil kunne genkende. Rubin Kazan-forwarden Sardar Azmoun har været i god form, og han kan vise sig at være en stjernespiller for sit hold.

Marokkos hold

Målmænd: Mounir Mohamedi / Yassine Bounou / Ahmad Reda Tagnaouti

Forsvar: Mehdi Benatia / Romain Saiss / Manuel Da Costa / Nabil Dirar / Achraf Hakimi / Hamza Mendyl

Midtbane: Mbark Boussoufa / Karim El Ahmadi / Youssef Ait Bennasser / Sofyan Amrabat / Younes Belhanda / Faycal Fajr / Amine Harit

Angreb: Khalid Boutaib / Aziz Bouhaddouz / Ayoub El Kaabi / Nordin Amrabat / Mehdi Carcela / Hakim Ziyech / Youssef En Nesyri

Irans hold

Målmænd: Alireza Beiranvand / Rashid Mazaheri / Amir Abedzadeh

Forsvar: Pejman Montazeri / Seyed Majid Hosseini / Roozbeh Cheshmi / Milad Mohammadi / Mohammad Reza Khanzadeh / Morteza Pouraliganji / Ramin Rezaeian / Ehsan Hajsafi

Midtbane: Saeid Ezatolahi / Masoud Shojaei / Mahdi Torabi / Omid Ebrahimi / Vahid Amiri / Saman Ghoddos / Ashkan Dejagah

Angreb: Alireza Jahanbakhsh / Karim Ansarifard / Mahdi Taremi / Sardar Azmoun / Reza Ghoochannejhad

Reklame

Marokko - Iran odds og spilforslag