via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester United – Valencia: Betting tips & optakt

2. oktober 2018 20:00 Old Trafford
Manchester United V Valencia
TUUVVV
Sidste 6 kampe
VUUTUV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. oktober 2018 @ 11:45

Manchester United - Valencia optakt

Dette Champions League tirsdags-opgør i gruppe H udspiller sig på Manchesters hjemmestadion Old Trafford.

Se vores tip

Manchester United er i overskrifterne af alle de forkerte grunde og Jose Mourinho er netop blevet kåret som favorit til at blive den næste Premier League træner til at miste sit job. United kører på 3. runde uden en sejre, og hvor man kun har set skyggen af det hold, der sluttede som runner-up i sidste sæsons Premier League.

Champions League-sejren over Young Boys er lige nu det eneste lyse aspekt af Uniteds kampagne lige nu.

Paul Pogba er Uniteds topscorer i Champions League efter hans kasse mod Young Boys, mens Romelu Lukaku leder den samlede måltavle med fire mål.

Valencia vil være et forholdsvist lettet manskab efter deres første sejr. Efter at have stormet tilbage i Champions League med et spændende ungt team, har Marcelino kæmpet for at få det bedste ud af Valencia denne sæson.

Valencia har endnu ingen topscorer denne sæson, da ingen af spillerne har formået at score mere end et mål indtil videre. Efter tabet mod Juventus i den første gruppekamp, har Valencia ikke råd til at tabe flere point, hvis klubben skal have chancen for at komme videre fra denne svære gruppe.

Michy Batshuayi forventes at give Valencia dybde i den angribende afdeling, men belgieren har kun præsteret at score et mål i syv kampe.

Vores tip

Valencia rejser til Old Trafford med godt humør og høje forventninger, efter deres første ilga-sejr. Med de mange rygter der lige nu omringer Manchester United, kan hjemmeholdet desværre ikke sige det samme. United er ikke en glad klub i øjeblikket, og deres seneste forestillinger har reflekteret dette. Selvom Valencia skal kæmpe for at vinde, har den spanske klub kun tabt én gang i deres sidste fem kampe. Et godt bud på et spil ville være at satse på uafgjort i denne kamp.

Hent en betting bonus og spil på kampen her

Seneste indsbyrdes kampe

Manchester United og Valencia stod over for hinanden for første gang i 2010. I alt er det blevet til 8 opgør mellem de to storklubber. Af disse otte opgør har Manchester United overraskende nok kun vundet to kampe. Valencia er løbet afsted med en enkel sejr og de resterende fem kampe er således endt uafgjort.

Manchester United: 2
Uafgjort: 5
Valencia: 1

 

Manchester United nyheder

Marcos Rojo er stadig ude med en knæskade.

Valencia nyheder

Status på Valencias mandskab er noget mere broget. Diego Alves må sidde over med en lårskade. Gaya forbliver ude med en hofteskade, som han fik inden kampen mod Real Sociedad og Santi Mina er også stadig ude med en knæskade, mens Cristiano Piccini har været sygemeldt de sidste par dage.

Reklame

Manchester United - Valencia odds og spilforslag