via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester United – Tottenham: Kan United komme sig oven på Brighton-chokket?

27. august 2018 21:00 Old Trafford
Manchester United V Tottenham
TVTVTU
Sidste 6 kampe
VVTVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Manchester United vs Tottenham Hotspur optakt

Manchester United og Tottenham Hotspur møder hinanden i Premier League mandag aften kl. 21.00 på Old Trafford. Manchester håber på at kunne få rettet op på resultaterne efter et skuffende nederlag til Brighton & Hove Albion F.C på udebane.

Mod The Spurs – der har vundet deres to åbningskampe i denne sæson af Premier League – spås det til at blive et af de største opgør i denne sæsons Premier League indtil videre.

Jose Mourinho er under pres. Han skal levere nu, og det kan blive en større udfordring end normalt efter en noget turbulent uge, efter hans team ikke leverede i nærheden af deres potentiale på sydkysten sidste weekend.

Seneste indbyrdes kampe

Trods det ligner et tæt opgør, taler statistikken for en Manchester United sejr. United har nemlig vundet de sidste 5 opgør mod Tottenham på Old Trafford. Dette inkluderer en smal 1-0 sejr sidste sæson, hvor Anthony Martial scorede kampens eneste mål. United var også det overlegne hold, da duoen mødtes i FA Cup semfinalen sidste sæson.

Vores tip

Vi tror på at begge hold scorer her på Old Trafford. Det er svært at gå efter en vinder i dette opgør. Men skal vi byde på en vinder, tror vi på en smal sejr til Manchester United. Der er lige nu gode odds at hente for nye spillere hos både 888sport og Betfair.

SUPERODDS med 888sport lige nu:

Spil 50 kr. på det hold du tror vinder. Vind 800 kr. hvis du får ret!
1. Gælder dit første væddemål; max. og min. beløb = 50 kr. 2. Forhøjet gevinst udbetales inden for 72 timer efter spillet er afgjort. 3. Før-gevinst varierer i takt med oddsændringer. 4. Regler og vilkår gælder.

Stadig ikke overbevist? Tjek betfairs forhøjede odds tilbud til kampen:

12.00: Manchester United vinder. 14.00: Tottenham vinder. Spil nu!
1. Kun nye kunder. 2. Promokode: ZFBJ4E. 3. Maks. 50 kr. vil kvalificere sig til kampagnen. 4. Kun spil på sportsbook. 5. Multispil er ekskluderede. 6. Gyldighed: 90 dage. 7. Gennemspilning: 1 gang. 8. Min. odds 1.50. 9. Regler & vilkår gælder.

Mauricio Pochettinhos mænd kan dog se tilbage på deres 2-0 Premier League sejr på Wembley tilbage i Januar, og prøve at efterligne dette i dette opgør.

Manchester United nyheder

Alexis Sanchez kunne meget vel komme tilbage i startopstillingen efter at have været ude i opgøret mod Brighton. Marcos Rojo og Diogo Dalot er tilbage i træning. Det spekuleres i om Mourinho går tilbage til et 3-mands forsvar. I så fald ville det betyde Chris Smallings sæsonstart.

Tottenham nyheder

“The Spurs” må undvære Victor Wanyama og Son Heung-min på Old Trafford denne gang. Mousa Dembele spås til at starte inde, efter at være kommet sig oven på VM over sommeren.

Reklame

MAN U - Tottenham odds