via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester United – PSG | United er klar, PSG lettere såret

12. februar 2019 21:00 Old Trafford
Manchester United V Paris Saint-Germain
VVVUVV
Sidste 6 kampe
VVVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 11. februar 2019 @ 13:04

Manchester United - Paris Saint Germain optakt

Under Ole Gunnar Solskjær er Manchester United, og Paul Pogba i særdeleshed, blomstret op. Det er tydeligt, at den frihed holdet har fået har givet spilleglæden tilbage. Pogba har således scoret hele seks mål siden Solskjær afløste Mourinho.

Se vores tip

PSG har netop tabt deres første kamp i Ligue 1 i denne sæson. Det blev Lyon der gav PSG det første nederlag side maj sidste år. PSG må undvære Neymar i et par måneder og det kan give dårlige minder om sidste års kampe mod Real Madrid. Optakten til dette opgør er klart i Uniteds favør.

Optakt og gratis betting tips

Resultaterne teler for sig selv. Under Ole Gunnar Solskjær er United forvandlet til et hold der ikke kan afskrives i kampen om mesterskabet. I den seneste kamp havde Solskjær valgt at spare en del spillere, men det gav ingen problemer med spillet. Fulham blev slået sikkert med 3-0. Især Paul Pogba er i storform og han scorede to gange mod Fulham.

PSG havde også valgt at spare deres stjerner i pokalkampen mod Villefranche fra den 3.bedste række. Det var ved at gå galt og flere af stjernerne måtte skiftes ind. Først i forlænget spilletid fik PSG scoret 3 gange. I den seneste kamp vandt PSG hjemme 1-0 over Bordeaux, men der skulle et straffespark til. Derudover var det ikke mange rigtig farlige chancer holdet tilspillede sig. Edinson Cavani udgik i pausen, muligvis med en skade, men det kan også have været for at spare ham.

Vores tip

Vores tip til kampen er sejr til hjemmeholdet. Der er ingen tvivl om de to holds kvaliteter, men der er heller ikke tvivl om hvilket af de to hold der er bedst kørende lige nu. United kommer til kampen med en enorm selvtillid og PSG vil blive testet til det yderste. Thomas Tuchel har en stor opgave i at forberede forsvaret og få gearet holdet til at spille på de kontrachancer de kommer til.

Seneste indbyrdes kampe

PSG vandt en venskabskamp i 2015 med 2-0.

MANCHESTER UNITED: 0
Uafgjort: 0
PSG: 1

MANCHESTER UNITED nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

PSG nyheder

På midtbanen er Marco Verratti tilbage efter en ankelskade. Edinson Cavani udgik af den seneste kamp og muligvis tvivlsom til denne kamp.

Se flere Champions League tips her…

Liverpool – Bayern München

Atletico Madrid – Juventus

Schalke – Manchester City

Lyon – Barcelona

Ajax – Real Madrid

Reklame

Manchester United - PSG odds og spilforslag