via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester United – Leicester City | Kan Muren holde mod De Røde Djævle?

10. august 2018 21:00 Old Trafford
Manchester United V Leicester City
TVTUUU
Sidste 6 kampe
VUTUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Fredag ​​den 10. august 2018 tager Manchester United imod Leicester City på Old Trafford.

United har ambitioner om at forpurre Manchester Citys mesterskabsambitioner, men Leicester lugter blod efter hjemmeholdets turbulente sommer. Kan Leicester trodse oddsene? Vi ser nærmere på de første 90 minutter af 2018/19 Premier League-sæsonen.

Find de bedste betting bonusser her!

Læs vores tip til kampen

Kampoptakt

Fokus i denne kamp er alene på Manchester United, hvilket Leicesters manager, Claude Puel, der for tiden er under pres, vil være lettet over.

I sidste sæson gav Leicester, også kaldt ”the Foxes”, Arsenal en overraskelse i åbningskampen, men de endte dog med at tabe kampen 4 – 3. Parallellerne er skræmmende. Ingen forventer noget af Leicester, og United er i en kaotisk tilstand, hvilket også var kendetegnende for Arsenal sidste sæson. Kan de besøgende kapitalisere på dette?

Afskeden med Riyad Mahrez gør det vanskeligt for Leicester. Ikke kun i forhold til kreativitet, men også når det gælder mål. Han scorede næstflest mål for holdet med sine 12 scoringer sidste sæson. Næste spiller på listen var Kelechi Iheanacho med tre scoringer i EPL. Det er et stort hul at fylde, og hullet er tomt.

På trods af Uniteds problemer på deres sommerturné har de stadig et formidabelt angreb. Alexis Sanchez har udstået sine første seks måneder i klubben – så nu kan han begynde at nyde det. Den fabelagtige chilener har mål i sig, og han er den spillertype, som kan dirke et låst forsvar op. I en kamp som denne tager det en del af presset fra Lukaku.

Mourinho vil nyde sine nøglespilleres tilbagevenden​​. Det, den katastrofale USA-tour og negative PR tyder på, er, at United kommer til at blæse til angreb og kommer flyvende ud af starthullerne, så snart denne kamp fløjtes i gang.

Vores tip

En stærk defensiv forventes af United efter sommeren, så vi vurderer, at en sejr til Manchester United uden scoringer mod sig er en attraktiv spilmulighed. Dette spil kan lige nu fås med forhøjede odds hos Betfair.

Spil på Man Utd vinder til forhøjede odds 8.00 med Betfair

Stadig ikke overbevist? Få SUPERODDS med 888sport via linket nedenfor:

Spil 50kr. på at Man Utd vinder: vind 350kr. / på at Leicester vinder: vind 2.550 kr. 

Seneste indbyrdes opgør

Manchester United har vundet 64 af de foregående 125 kampe, mens Leicester har 33 sejre.

På det seneste har ”the Foxes” kun en sejr i de seneste 20 kampe mellem de to hold. United har 15 sejre, og endelig er der fire uafgjorte.

Sidst, Leicester vandt på Old Trafford, var i 1998, og United har vundet ni af de 11 opgør siden.

Manchester United holdnyheder

Paul Pogba vendte først tilbage til træningen i denne uge, og det er usandsynligt at han starter inde. Andre spillere som fx Romelu Lukaku, Marcus Rashford og Phil Jones forventes at være at finde i truppen, og de er alle potentielle startere. Efter sine udbrud i USA må det anses for usandsynligt, at Jose Mourinho starter med yngre spillere.

Leicester City holdnyheder

En ny æra begynder. Riyad Mahrez er væk, og hans erstatning, Rachid Ghezzal, finder vi sandsynligvis heller ikke på holdkortet, da han først kom til klubben i denne uge.
Andre nye spillere – Jonny Evans, Ricardo Pereira og James Maddison – er alle tilgængelige til udtagelse til truppen.

Reklame

Man Utd - Leicester odds og spilforslag