via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester United – Juventus | Modsætninger mødes

23. oktober 2018 21:00 Old Trafford
Manchester United V Juventus
UTTUVU
Sidste 6 kampe
VVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 15:30

Manchester United - Juventus optakt

MANCHESTER UNITED – JUVENTUS optakt
Topbrag i gruppe H på Old Trafford. Det er samtidig et møde mellem to modsætninger, i hver fald resultatmæssigt i denne sæson. United har fået en, efter deres egen målestok, temmelig ringe start med blot 4 sejr i Premier League. Mourinho er, selvfølgelig, på kant med alle. Pressen, FA og en del af spillertruppen får hans temperament at føle.

Læs vores tip

Modsætningen er Juventus, der har vundet alle de kampe de har spillet hidtil. Allegri har dermed fået indfriet sit ønske om en god sæsonstart med god marginal. Der er lige den malurt i bægeret, at Ronaldo misser dette opgør med sin gamle klub efter udvisningen mod Valencia.

Manchester United har brug for et resultat efter 0-0 hjemme mod Valencia. Det bliver spændende at se om Mourinho kan få kanaliseret energi og kræfter ud i en god præstation, eller om Juventus kan fortsætte deres suveræne periode.

Optakt og gratis betting tips

Manchester United spillede senest 2-2 i topkampen mod Chelsea. Det var meget tæt på at blive til en meget velkommen sejr over ærkerivalerne, men Martials to mål rakte ikke idet Ross Barkley, dybt inde i overtiden, udnyttede et koks i United forsvaret til at udligne. Det fik kortvarigt Mourinho til at overtænde, men han kom hurtigt ned på jorden igen. Måske fordi han er i UEFA’s søgelys efter han kom for sent til Uniteds kamp mod Valencia. Det forsinkede kampen med nogle få minutter, men Mourinho måtte indkassere en bøde.

For United gælder det om at få ro på de indre linjer og holde koncentrationen på denne opgave. Ellers kan det gå grueligt galt på Old Trafford.

Juventus måtte se deres 100% rekord smuldre i kampen mod Genoa. Selv om Christiano Ronaldo planmæssigt havde bragt Den Gamle Dame foran, så gik den altså ikke længere. Massimiliano Allegri roterede lidt blandt spillerne, men kunne ikke rigtig spare stjernerne når nu Genoa bed så godt fra sig. Det bliver alligevel et stærkt og topmotiveret Juventus der stiller op i det nordlige England. Desværre misser Ronaldo denne kamp på sin tidligere hjemmebane.

Vores tip

Vores tip til denne kamp er spil på udesejr. United er ikke helt oppe på det niveau de tidligere kunne holde igennem en hel sæson. De er stadig i stand til at ramme det flotte spil, men deres bundniveau er ikke længere nok til at dominere på samme måde som tidligere. Det betyder, at hvis ikke alle spillere præsterer 100%, så kommer United i problemer. Juventus er lige nu bedre end United og det bliver afgørende her. Min fornemmelse er, at gæsterne kan holde United i et jerngreb og selv score det mål der giver de tre point.

888sport tilbud: Bet 50 kr. på at Juventus vinder, vind 600kr. 

Seneste indbyrdes kampe

Der er kun registreret et enkelt opgør de to hold imellem. Det var en 0-0 venskabskamp for 10 år siden.

MANCHESTER UNITED: 0
Uafgjort: 1
JUVENTUS: 0

MANCHESTER UNITED nyheder

Der er ikke melding om skader eller holdopstilling.

JUVENTUS nyheder

Emre Can er ude pga. problemer med skjoldbruskkirtlen.
Christiano Ronaldo er ude med karantæne.

Læs flere Champions League tips her…

Champions League: Liverpool vs. Røde Stjerne Beograd

Champions League: Real Madrid vs. Viktoria Plzen

Champions League: FC Barcelona vs. Inter

Champions League: Roma – CSKA Moskva

Champions League: AEK Athen vs. FC Bayern München

Reklame

Manchester United - Juventus