via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester United – Barcelona | Betting tips & optakt

10. april 2019 21:00 Old Trafford
Manchester United V Barcelona
UVVVTT
Sidste 6 kampe
VVTVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. april 2019 @ 19:01

Manchester United - Barcelona optakt

United leverede en flot præstation, da de vendte et nederlag hjemme til PSG, til en samlet sejr. Det holdt dog hårdt da afgørelsen først faldt i kampens sidste minut. Der er ingen tvivl om, at det var et flot resultat imod en modstander der satsede alt på at nå til tops i Champions League. Barcelona havde derimod ingen problemer med at sende Lyon hjem med en 1-5 ydmygelse.

Se vores tip

De havde måske en svagere modstander, men Barca har vist stor styrke i det hjemlige med bl.a. to sejre på Bernabeo i den senere tid. Det bliver en ¼-finale der for alvor vil vise hvilket niveau Manchester United egentlig har. Efter exit i FA-cuppen til Wolverhampton er der nok nogen der tvivler på dem.

Optakt og gratis betting tips

I Manchester er humøret stadig højt hos de røde fans, selv om det fortsat er de lyseblå der har teten. Ikke mindst på grund af det flotte resultat i Paris. Der er dog tegn på, at Solskjær-effekten er ved at aftage og hverdagen ved at indfinde sig igen. Ikke så snart havde United spillet sig op på 4. pladsen, der giver adgang til Champions League, før de blev slået af rivalerne fra Arsenal og byttede plads med dem. Der venter nu lidt af et slagsmål mellem United og de tre storhold fra London frem til sæsonafslutningen.

Det er også slut i FA-cuppen efter nederlag til Wolves i kvartfinalen. Dermed får vi ikke drømmefinalen mellem United og City, som mange sikkert gerne havde set.

Barcelona er for længst stukket af i La Liga, hvor de er 10 point foran nærmeste konkurrent, Athletico Madrid, som de netop møder som optakt til denne kamp. I den situation Barcelona er i lige nu, er den største trussel oftest holdet selv. Umiddelbart ser Ernesto Valverdes største problem ud til at være hvorvidt han kan få holdet til at bevare fokus og levere på samme høje niveau kamp efter kamp. Der bør dog ikke være problemer med koncentrationen til en kvartfinale i Champions League.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på under 2,5 mål. Manchester United ved godt, at de ikke kan tåle at tabe klart til Barcelona i denne kamp. De bliver nødt til at spille med større sikkerhed bagude end de gjorde mod PSG. Samtidig vil Barcelona være tilfredse med at komme fra Old Trafford med uafgjort, i sikker overbevisning om egne evner på Camp Nou. Det ligner derfor en kamp med få scoringer. under 2,5 mål

Seneste indbyrdes kampe

Manchester United har en enkelt sejr over Barcelona, i en betydende kamp, for 11 år siden. Ellers er det de Barca der dominerer med 6-1 i målscore for tre kampe, heraf to Champions League finaler.

MANCHESTER UNITED: 2
Uafgjort: 1
BARCELONA: 4

MANCHESTER UNITED nyheder

Romelu Lukaku døjer med en fodskade.

BARCELONA nyheder

Lionel Messi meldte afbud til Argentinas seneste landskamp, angiveligt med en hofteskade.

Reklame

Manchester United - Barcelona odds og spilforslag