via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester City – Wolverhampton | Ulven kommer…

14. januar 2019 21:00 Etihad Stadium
Manchester City V Wolves
VVTTVV
Sidste 6 kampe
TVUTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. januar 2019 @ 11:33

Manchester City - Wolverhampton optakt

Manchester City tager hjemme imod Wolves d. 14. januar kl. 21.00. Manchester City ligger nummer 2 i Premier League, mens Wolves ligger nummer 9. City spillede i sidste runde 2-1 hjemme mod Liverpool. Wolves tabte hjemme 2-0 til Crystal Palace.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Manchester City fik omsider vendt en lidt sløj periode med hjemmesejren over Liverpool. Nu har de kun 4 points op til de røde konkurrenter. Især en situation slap de meget heldigt fra, hvor to city-spillere var ved at skovle bolden i eget mål efter at Mané havde tyret bolden på stolpen. Stolpen ville også senere i kampen få betydning, så det endte med en smal sejr til de lyseblå. Her vil de ikke møde samme modstand som i sidste kamp, og Guardiola vil helt sikkert kunne motivere sine spillere til en guldjagt.

Wolves kom ud af en lidt rodet jul med en skalp i sækken. Det lykkedes dem at vinde over ellers stærke Tottenham med 3-1. Så City er advaret om, at der her kommer et utilregneligt hold, der kan tage point fra de allerstærkeste modstandere i ligaen. Ruben Neves er en af de spillere der har gjort det godt på midtbanen, og han er også farlig foran målet. Hold øje med ham.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Sergio Aguero scorer 1. mål. Aguero er en spiller, der kun kræver lidt plads til at lave sine mål. Det beviste han i kampen mod Liverpool, hvor han fra tæt hold kunne vriste den op i målhjørnet. Han gentager den bedrift her.

Seneste indbyrdes kampe

Manchester City: 7
Uafgjorte: 2
Wolves: 1

Den seneste kamp i Manchester endte 4-1.

Manchester C nyheder

Benjamin Mendy – meniskskade
Claudio Bravo – skade i akillessenen

Wolves nyheder

Diego da Silva – tvivlsom

Se flere Premier League tips her…

Brighton – Liverpool

Tottenham – Manchester United

 

Reklame

Manchester City - Wolverhampton