via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester City – Shakhtar Donetsk: Kan City fortsætte deres CL-stime?

7. november 2018 21:00 Etihad Stadium
Manchester City V Shakhtar Donetsk

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVVVVU
Sidste 6 kampe
VVVTVU
Udgivet d. Sidst opdateret 7. november 2018 @ 10:08

Manchester City – Shakhtar Donetsk optakt & Betting tips

Denne kamp i den 4. runde af UEFA Champions League, byder på Manchester City der hjemme tager imod Shakhtar Donetsk.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Manchester City kommer til denne kamp efter endelig at have fået styr på deres spil i Champions League. Efter en chokstart på deres Champions League sæson da de tabte på hjemmebane imod Lyon, så vandt de imod Hoffenheim og senest imod Shakhtar Donetsk på udebane. Manchester City kommer også frisk fra en kæmpe sejr på 6-1 over Southampton i den hjemlige Premier League.

Det, der gør Manchester City som en favoritterne til denne turnering i år, er deres meget bredde trup. Der er intet hold i verden der har så mange stjernespillere på bænken som Manchester City, hvilket gør at når kalenderen bliver mere fyldt med kampe, så har de også nok spillere til at dem der har brug for en pause kan få det.

Shakhtar kommer til denne kamp efter at kun have fået 2 point indtil videre i Champions League. I deres to første kampe spillede de rigtig fint, men fik desværre for dem kun et enkelt point i begge kampene. Shakhtar har et meget spændende mandskab og især topscoren Moraes har set absurd god ud i den hjemlige liga. Der er ingen tvivl om at Shakhtar har niveauet til at gå videre fra gruppen, men pga. deres første to resultater bliver det en svær opgave. De skal som minimum vinde begge kampene imod Hoffenheim og Lyon. Men da det også er to meget stærke mandskaber, så ville en sejr imod Manchester City være meget vigtig, et hold som de før har slået.

Jeg tror det bliver en kamp som man har set i næsten samtlige af Manchester Citys kampe i år. De sætter sig på alt spillet og kommer frem til rigtig mange chancer. De er et af de farligste mandskaber i verden og jeg har meget svært at se hvordan Shakhtar skal holde stand imod dem.

Vores tip

Jeg tror ikke at det bliver et spørgsmål om hvorvidt Manchester City vinder kampen, men om det bliver med 3 eller 4. De har et langt stærkere mandskab og på hjemmebanen bør de vinde denne kamp med lethed. Hvis man bare vil oddse på en ren Manchester City sejr kan det findes til odds 1,12. Men man kan med fordel også smide et handikap på.

Bwin tilbud: Få første spil via appen risikofrit

Seneste indbyrdes opgør

Manchester City – 2
Uafgjort – 0
Shakhtar Donetsk – 1

De to hold mødte sidst hinanden d. 23.10.2018 i sidste runde hvor kampen endte med en sejr til Manchester City på 0-3.

Manchester City nyheder

Manchester Citys helt store stjerne Kevin De Bruyne var lige kommet tilbage fra en knæskade, da han pådrog sig en ledbåndsskade i sidste uge, der holder ham ude i op til 6 uger. Manchester City har vist at de sagtens kan vinde kampe uden stjernespilleren.

Ilkay Gündogan er ude med en haseskade men er tilbage i træning. Derudover er Nicolas Otamendi ude med en seneskade, som tidligere i denne turnering har været en vigtig mand.

Shakhtar Donetsk nyheder

Shakhtar kommer til kampen uden midtbanespilleren Barcellos Freda Taison der er ude med en ledbåndsskade, og menes at være tilbage i denne måned.

Find flere Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Real Madrid

Juventus – Manchester United

FC Bayern München – AEK Athen

Reklame

Man City - Shakhtar Donetsk odds og spilforslag