via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester City – Manchester United: Så´ der derby!

11. november 2018 17:30 Etihad Stadium
Manchester City V Manchester United
VVVUVV
Sidste 6 kampe
VVUVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 6. november 2018 @ 17:41

Man City - Man United optakt

Manchester City tager hjemme imod bysbørnene fra Manchester United søndag d. 11. november kl. 17.30. Manchester City ligger nummer 1 i Premier League, mens United ligger nummer 7. City vandt med hele 6-1 mod Southampton i sidste runde. United vandt knebent med 2-1 over Bournemouth.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

City virker umenneskelig stærke lige nu. I sidste runde legede de kattens leg med musen mod stakkels Southampton, der måtte se sig splittet til atomer allerede ved pausen, hvor man var bagud med 4-1. De virker bare som en maskine uden mislyde og hvis ikke målmanden skulle ud og lave straffespark havde de såmænd nok spillet til nul for femte gang i træk. Guardiola er jo en træner der kræver mere og mere, så det skal ikke undre, om han slipper sine farlige folk ud og viser bysbørnene, hvem der er stærkest i byen.

At United skulle ligge og rode nede på en plads udenfor top 5 og være tilfredse med en sen overtidsscoring ude mod Bournemouth siger vel alt om at det ikke er det forventede niveau hos de røde djævle. Vel vandt City suverænt mesterskabet i fjor, men det er United, der plejer at kunne drille de blå i deres indbyrdes kampe. Det vil i hvert fald give en presset Mourinho en vis arbejdsro i de kommende uger i den forvænte klub.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at kampen får over 3,5 mål. Citys angribere med Guero i spidsen kender ikke til at spille med håndbremsen trukket. De scorer mål med legende lethed lige i øjeblikket og her kommer det til at gå ud over de røde. De har til gengæld muskelbundtet Lukaku i front, der nok skal klare en scoring til de røde. Så masser af mål i vente her.

Betfair tilbud: Odds 7.00 på at Man City vinder over United

Seneste indbyrdes kampe

Man City: 3
Uafgjorte: 2
Man United:5

Seneste opgør på Citys bane endte målrigt med 2-3.

Manchester City nyheder

Claudio Bravo – skadet
Kevin de Bruyne – skadet

Manchester United nyheder

Romelu Lukaku – tvivlsom
Diogo Dalot – skadet
Luis Antonio Valencia – skadet

Reklame

Manchester City - Manchester United odds og spilforslag