via EkstraBladet Rabatkoder

MANCHESTER CITY – LYON | Fransk kamp mod overmagten

19. september 2018 21:00 Etihad Stadium
Manchester City V Lyon

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVVVUV
Sidste 6 kampe
TTVTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 19. september 2018 @ 10:57

MANCHESTER CITY – LYON optakt

Manchester City er storfavoritter til at vinde gruppe F og hjemme på Etihad forventer alle at de vinder denne kamp. Lyon kommer til at kæmpe med Hoffenheim og Shakhtar Donetsk om at undgå sidstepladsen. City er kommet fint fra start i ligaen, hvilke ikke rigtig kan siges om Lyon.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Med 55.000 tilskuere på lægterne vil Pep Guardiola og hans tropper få al den støtte de kan ønske sig. Taktikken er ingen hemmelighed og der vil blive blæst til angreb fra første fløjt.

Vil du spille på denne kamp? Husk din velkomstbonus

Guardiola har så stærke spillere til rådighed, at selv om Raheem Sterling ikke skulle blive klar vil det ikke svække holdet nævneværdigt. Aguero skal nok sørge for at holde Lyon-forsvaret beskæftiget. Der er mål i stort set alle spillere, så skulle Sergio Aguero og Gabriel Jesus have en dårlig dag, kommer der ikke til at mangle trusler mod Lyons mål.

Franskmændene stiller formodentlig i en 4-5-1 opstilling, med Memphis Depay som den enlige angriber. Han må formodes at få en stille aften med meget begrænsede muligheder. Lyon skal håbe på at ramme ham med en giftig kontramulighed.

Centerforsvaret med Marcelo og Jason Denayer, netop købt fra City, kommer til at håbe på forstærkning fra midtbanen, hvis de skal holde stand imod Citys hurtige angribere. I Ligue 1 har det fungeret fint, men de to mål de har lukket ind er også resulteret i to nederlag. Med al respekt for den franske liga kommer Lyon op imod en modstander af en helt anden kaliber i denne kamp.

Vores tip

Jeg forventer, at City er i spillehumør og anbefaler spil på City vinder til 0. Set til odds 2.20. I min optik er der ikke bare en klasse til forskel på de to mandskaber, der er også stor forskel på den øjeblikkelige form.

City spiller med stor selvtillid mens Lyon er meget ustabile. De taber og vinde ude som hjemme og kommer i menneskehænder her. Kampen er oplagt til at forsøge sig med listige kombinationer som f.eks. City vinder med 3 mål og under 1,5 mål i første halvleg, en kombination nation set til odds 10,2.

Hent velkomstbonus

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret tidligere møder.

MANCHESTER CITY: 0
Uafgjort: 0
LYON: 0

MANCHESTER CITY nyheder

Benjamin Mendy er knæskadet og er ikke med mod PSG. I lørdagens 3-0 sejr over Fulham var venstrebacken erstattet af Fabian Delph, men han måtte også udgå med en skade og bliver heller ikke klar. I steder ser det ud til, at ukraineren Oleksandr Zinchenko får chancen i forsvaret.

LYON nyheder

Moussa Dembele er tilbage i Frankrig. Lyon har købt ham af Celtic for 165 mill.

Lyon klarede med nød og næppe at redde det ene point ude mod Caen i weekendens kamp.

Reklame

MANCHESTER CITY - LYON odds og spilforslag