via EkstraBladet Rabatkoder

Manchester City – Hoffenheim | Er der stadig Hoffnung for Hoffenheim?

12. december 2018 21:00 Etihad Stadium
Manchester City V Hoffenheim
VVVVVU
Sidste 6 kampe
TVUVUT
Udgivet d. Sidst opdateret 10. december 2018 @ 16:01

Manchester City - Hoffenheim optakt

Manchester City har kursen sat mod førstepladsen i gruppe F. Det kan Hoffenheim næppe ændre på, når de gæster Etihad Stadium. Selv om de var tæt på at hente et point på hjemmebane i 2. runde, så er der bare for stor klasseforskel på de to mandskaber.

Vores tip

Der er ikke megen vaklen i geledderne hos Pep Guardiolas tropper, der også i Premier League scorer på samlebånd. Hoffenheim kan i realiteten stadig nå at kvalificere sig til Europa League, med det kræver en sejr i denne kamp. Det er der vel næppe mange der tror på.

Optakt og gratis betting tips

Manchester City fik deres første nederlag i denne sæsons Premier League. Nederlaget i London til Chelsea betyder, at Liverpool overtager duksepladsen i ligaen. Pep Guardiola havde ingen problemer med at indrømme, at de tabte til et bedre spillende hold.

Desværre måtte David Silva udgå efter godt en time med en skade. Der er ellers i forvejen fyldt godt op på Citys skadesliste.
Manchester City skal bruge et enkelt point for at være sikker på at tage førstepladsen i gruppe F. Men de kan sikkert godt tåle et nederlag for deres målscore er 8 mål bedre end Lyons, som er holdet der kan true dem. Guardiola spiller altid for at vinde og det gælder også i denne kamp. Der er ingen grund til at være afhængig af andre holds resultater hvis det kan undgås.

Hoffenheim hænger på lige under toppen i Bundesligaen. Det har knebet lidt på det seneste, hvor tre uafgjorte kampe i træk har været medvirkende til at samle feltet af jagtende hold. Julian Nagelsmann håber sikkert på en snarlig tilbagevenden til en stribe af sejre. Han så sikkert gerne, at det sker allerede i denne kamp, men må nok erkende at pladsen i Europa League glipper i denne omgang.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på handicap hjemmesejr (-1). Selv om Manchester City kan nøjes med et uafgjort resultat, så ligger det slet ikke til holdet at spille på det. De kommer til at dominere denne kamp fra start til slut og de spillere der måtte få chancen fra start, vil gøre hvad de kan for at vise sig frem. Hoffenheim har naturligvis en chance, men de skal være meget skarpe på de chancer de får. Kommer City først foran er der risiko for et kollaps hos gæsterne, for så er der reelt ikke meget at spille om. Derfor tror jeg på en rimelig klar hjemmesejr.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Manchester City vandt 2-1 på udebane.
MANCHESTER CITY: 1
Uafgjort: 0
HOFFENHEIM: 0

MANCHESTER CITY nyheder

Manchester City har en lang skadesliste.
Benjamin Mendy, Claudio Bravo, Kevin de Bruyne og Sergio Agüero er alle ude af opgøret.
Alexander Zinchenko og David Silva er tvivlsomme.

HOFFENHEIM nyheder

Hoffenheim har en om muligt endnu længere skadesliste.
Dennis Geiger, Kerem Demirbay, David Otto, Håvard Nordtveit, Kevin Akpoguma og Lukas Rupp er alle skadet. Desuden er holdet uden de karantæneramte Adam Szalai og Kerem Demirbay.

Reklame

Manchester City - Hoffenheim odds og spilforslag