via EkstraBladet Rabatkoder

Malmø FF – FC Midtjylland | Kan ulvene klare Pippi Langstrømpe?

23. august 2018 19:15 Malmø Stadion
Malmø FF V FC Midtjylland
VUVUUV
Sidste 6 kampe
VVVVUV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Malmø FF - FC Midtjylland optakt

Malmø tager hjemme imod FC Midtjylland i playoff til Europa League Kvalen torsdag d. 23. august kl. 19.15. Malmø ligger nummer 5 i Allsvenskan mens FC Midtjylland ligger nummer 3 i den danske Superliga. Det skal blive interessant at se, hvordan styrkeforholdet er lige nu mellem Sverige og Danmark, hvor det er mestrene fra de to lande, som tørner sammen.

Hent din velkomstbonus og spil på kampen her

Optakt og gratis betting tips

Malmø kom ikke videre i deres CL-opgør mod ungarske Videoton efter to uafgjorte. Desværre for svenskerne, så var kampen i Malmø endt 1-1 og med et målløst opgør i Ungarn må Malmø tage til takke med en Kval kamp i den næstfineste turnering i Europa. Malmø råder over hele tre danskere, Lasse Nielsen, Anders Christiansen og Søren Rieks, og de var alle med på banen i Ungarn. Så der venter de tre danskere en helt speciel oplevelse her mod de danske mestre.

I målet hos Malmø finder man den tidligere FCM målmand Johan Dahlin, som i Ungarn både begik et straffespark, men også reddede det efterfølgende. Han må sikkert også glæde sig til dette opgør.

Noget tyder på at træner Uwe Rösler er ved at finde melodien i den svenske liga med nu 4 sejre i træk. Endvidere er de uden nederlag i 8 kampe i træk. Malmø har dog hele 8 point op til AIK på førstepladsen, så det kan tage lidt tid at indhente dem.

For FC Midtjylland kan det ikke have været så dårlig en lodtrækning, for de har for få måneder siden vundet mod svenskerne i en træningskamp, så de må have gjort sig nogle notater dengang om, hvor de kan skabe noget mod det svenske forsvar. FC Midtjylland kom hertil via to lette sejre mod walisiske TNS, men i returkampen i Herning virkede ulvene noget tamme, hvilket tilskuerne da også kvitterede med buh-råb.

Der er ingen tvivl om, at træner Jess Thorup vil satse på et vigtigt udebanemål at kunne lune sig på til hjemmekampen i Herning i næste uge. Et godt bud på hvem der skal putte den i kassen derovre hinsidan kunne var Paul Onuachu, der jo scorede to gange i Wales. Ellers må Okosun være et bud på en skarp herre for tiden. Det afhænger dog af om midtbanen kan servere de rigtige indlæg og løb.

I de første kampe har det knebet lidt for kaptajn Jakob Poulsen, der ikke har været oppe i samme gear som i sidste sæson. Det ser dog ud til at han er ved at spille sig i form nu. Det kan der i hvert fald blive hårdt brug for, hvis ulvene skal gøre sig forhåbninger om at komme videre til det attraktive gruppespil.

Men svenskerne er ingen nem modstander, og de virker godt organiseret især i defensiven, så kan midtjyderne komme til Herning med et udebanemål, har man det ene ben i det forjættede land. Det bliver en tæt affære mellem de to arvefjender, men jeg fornemmer et lille plus til ulvenes fordel.

Vores tip

Mit tip på kampen her er at den ender under 2,5 mål. Svenskerne har en god defensiv og vil ikke komme frem over isen for at få scoret mange mål. De vil sikkert være ok tilfredse med 1-0 eller 0-0, hvis det skulle vise sig at se sådan ud mod slutningen. Midtjyderne vil sikkert også være tilfredse med at kunne få scoret en gang, for så at kunne klare paragrafferne i hjemmekampen.

Få op til 1.000 kr. i velkomstbonus og spil med Bwin

Seneste indbyrdes kampe

De to hold har mødtes to gange tidligere i træningskampe, hvor det er blevet til en uafgjort og senest i 2018 en sejr på 2-1 til Midtjylland.

Malmø nyheder

Der er ikke registreret skader eller karantæner hos Malmø FF.

FC Midtjylland nyheder

Rilwan Hassan er stadig skadet, og man kan ikke sige, hvornår han er klar igen.

Reklame

Malmø - Midtjylland odds og spilforslag