via EkstraBladet Rabatkoder

Lyon – Manchester City: Kan Lyon stoppe City’s sejrsstribe?

27. november 2018 21:00 Parc Olympique Lyonnais
Lyon V Manchester City

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
IVUUVU
Sidste 6 kampe
IVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. november 2018 @ 14:49

Der er ingen tvivl om at Manchester City i disse dage formår, at få absolut mest ud af deres minutter på banen. Både i Champions League, men i særdeleshed også i andre ligaer, formår City at spinde guld på stort set alle kampe de kommer i nærheden af.

Vores tip

Manchester city har i en lang årrække spillet helt genialt fodbold, og i år er ingen undtagelse. Både teknisk og temperamentsmæssigt, viser de gang på gang at de har hvad der skal til, for at komme rigtig langt i denne omgang af Champions League.

Dette opgør kommer uden tvivl også til at blive ekstremt underholdende, for selvom Manchester City i øjeblikket spiller genial bold, er der ingen grund til at skulle undervurdere Lyon.

Optakt og gratis betting tips

Nu er tiden kommet hvor holdene skal dyste igen, og denne gang er det Lyon der lægger hus til. Og med så stærke hold, kommer det med garanti til at blive en kamp der har de fleste fodboldentusiaster klistret til skærmen. Hvis Lyon får endnu en sejr hjem i denne omgang, står de i en ekstremt stærk position i gruppen, hvor de p.t. halter en smule efter Manchester City.

Vores tip

Jeg ved godt at de fleste nok vil være uenige med mig i dette bet, men jeg tror faktisk at vi kan se en gentagelse af det tidligere opgør, og at det vil være realistisk at forvente en 2-1 sejr til Lyon. Lyon går igen ind i denne kamp som underdogs, men de har tidligere vist, at de er i stand til at kunne holde hovedet koldt under pres. Jeg tror og håber på en overraskelse fra franskmændene i endnu et opgør.

Få 1.500 kr i velkomstbonus hos Unibet – klik her!

Seneste indbyrdes kampe

Som nævn bør man ikke undervurdere Lyon, for de formåede rent faktisk i sidste opgør imod City, at komme afsted med en 2-1 sejr, der blev åbnet op for i kampens 26. minut af Cornet, fasttømret af Fekir i 43. minut, og herefter fik de holdt dampen oppe, på trods af en enkelt scoring fra Silva efter 67 minutter.

Lyon nyheder

Fra den franske lejr er der ikke synderligt mange nyheder at berette om. Udover Amine Gouiri (som har været ude af spil siden august) er der ikke nogle skader at berette. Generelt set ser holdet også ud til at være blevet mere fokuserede, jo længere vi er kommet i turneringen.

Manchester City nyheder

Manchester City bør ikke have problemer med at stille endnu et friskt og dynamisk hold imod Lyon. Udover Bravo, De Bruyne og Mangala er der kun én nylig skade i spillertruppen, nærmere betegnet i form af Benjamin Mandy’s knæ, som har gjort at han siden 14. november har været sat ud af spil.

Se flere Champions League tips her…

FC Bayern München – Benfica

AEK Athen – Ajax

Tottenham – Inter

Roma – Real Madrid

Reklame

Lyon - Manchester City odds og spilforslag