via EkstraBladet Rabatkoder

Lyon – Hoffenheim: Skal Lyon et stort skridt videre mod avancement?

7. november 2018 21:00 Parc Olympique Lyonnais
Lyon V Hoffenheim
UVUVTU
Sidste 6 kampe
VTVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 7. november 2018 @ 10:54

Lyon - Hoffenheim optakt

Denne kamp i den 4. runde af UEFA Champions League, byder på Lyon der hjemme tager imod Hoffenheim.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Lyon kommer til denne kamp efter at have fået en rigtig god start på deres Champions League sæson i år. De fik i første kamp noget af en chok sejr imod favoritterne fra Manchester City. Derudover har de spillet 2 uafgjorte opgør imod Hoffenheim og Shakhtar, i to opgør hvor de kunne have fået alle 3 point, men hvor deres defensiv ikke var god nok, ligesom det har været problemet hele sæsonen i den hjemlige liga.

I den hjemlige liga har de også fået en okay start og ligger lige pt på 4 pladsen. Lyspunkterne for det franske mandskab har helt klart været den unge midtbanespiller Tanguy Ndombele, der har spillet fortrinligt og bl.a. er blevet rygtet til Manchester City. Derudover har Nabil Fekir også spillet fantastisk, og på trods af at han mangler nogle mål, så har han spillet storslået. Hvis Lyon skulle få en sejr imod Hoffenheim, har de en rigtig god chance for at gå videre fra gruppen.

Hoffenheim kommer til denne kamp efter at have fået en meget heldig uafgjort imod Lyon i den første kamp, hvor der skulle en meget sen overtids scoring til for at de kunne få et enkelt point. I den hjemlige liga har det set meget sløjt ud fra start, men det ser ud til at de er ved at have fundet deres niveau frem med 3 sejre i træk. Der er ingen tvivl om at hvis Hoffenheim skal gå videre fra gruppen, er det vigtigt at de ikke taber point i denne kamp.

Efter min mening er dette en kamp hvor de bør satse alt. Man kan forvente at Shakhtar også taber deres kamp imod Manchester City, så i teorien har Hoffenheim intet at miste i denne kamp, hvis man tager en eventuel 3. plads i mente.

Jeg tror det bliver en kamp meget lig med den første de havde. To hæsblæsende offensive mandskaber der kommer frem over stepperne fra start. Begge hold viste store defensive svagheder i første kamp, og det kunne godt være realiteten igen i returopgøret.

Vores tip

Som sagt så tror jeg at Hoffenheim vil frem og satse alt, hvilket vil blotte deres allerede svage forsvar. Lyon har en meget sprængfarlig offensiv, og jeg kan ikke forestille mig at de vil score et par mål imod et svagt defensivt indstillet Hoffenheim mandskab. Oddset på en sejr til Lyon er set til odds 2,09.

Bliv klar til kampen med op til 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet

Seneste indbyrdes opgør

Lyon – 0
Uafgjort – 1
Hoffenheim – 0
De to hold mødte sidst hinanden d. 23.10.2018 i sidste runde hvor kampen endte 3-3.

Lyon nyheder

Lyon kommer til kampen med 2 officielle skader. Forsvarsspilleren Leo Dubois er ude med en lårskade og har ikke været med i de seneste 5 kampe. Angriberen Amine Gouiri er ude med en knæskade, der har holdt ham ude det meste af sæsonen.

Hoffenheim nyheder

Hoffenheim kommer til kampen med 3 langtidsskadet spillere. Nadiem Amiri, Stefan Posch og Lukas Rupp har alle været skadet i en stor del af sæsonen, og kommer formentlig ikke til at have en stor betydning. Derudover er angriberen Adam Szalai ude med sygdom.

Find flere Champions League tips her

Valencia – Young Boys

Benfica – Ajax

FC Bayern – AEK Athen

Reklame

Lyon - Hoffenheim odds og spilforslag