via EkstraBladet Rabatkoder

Lyon – Barcelona | Messi på fransk visit

19. februar 2019 21:00 Parc Olympique Lyonnais
Lyon V Barcelona
VVVVUU
Sidste 6 kampe
UVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 7. februar 2019 @ 12:57

Lzon - Barcelona optakt

Lyon tager hjemme imod Barcelona d. 19. februar kl. 21.00. Lyon ligger nummer 3 i Ligue 1, mens Barcelona ligger nummer 1 i La Liga. Lyon blev nummer 2 i gruppe F. Barcelona vandt gruppe B.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så ruller bolden for de allerbedste igen, og mange mener, at Champions League først for alvor starter med disse knald-eller-fald kampe. Lyon er et hold med medvind for tiden. De slog for nylig selveste PSG hjemme med 2-1. Truppen er en god blanding af erfaring og ungdom. Hold øje med Dembele og Bertrand Traore.

For Barcelona handler det om at få et godt resultat med hjem sydpå fra det franske vindistrikt. For Barcelona regner bestemt selv med at kunne klare denne opgave med deres verdensstjerner, men det er ikke en nem lodtrækning for Messi og Co. Messi pådrog sig en mindre skade i kampen mod Valencia forleden, men burde blive klar til kampen her. Er det Messis sidste Champions League turnering? Vi får se. Hans genialiteter skal nok få dem videre til næste runde.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Begge hold scorer . Lyon går sjældent fra banen uden at have scoret – også mod de store modstandere og med Barcelonas stjerne, burde der her være lagt op til en del mål fra begge sider.

Seneste indbyrdes kampe

Lyon: 0
Uafgjorte: 2
Barcelona: 3

Den seneste kamp i Lyon endte 1-1.

Lyon nyheder

Amine Gouiri – korsbåndsskade
Rafael da Silva – lyskenskade

Barcelona nyheder

Rafinha – korsbåndsskade
Jasper Cillessen – lægskade
Samuel Umtiti – knæskade

Reklame

Lyon - Barcelona odds og spilforslag