via EkstraBladet Rabatkoder

Lyngby BK – Silkeborg IF | Betting Tips og optakt

5. august 2018 13:45 Lyngby Stadion
Lyngby V Silkeborg
TTTTUV
Sidste 6 kampe
TVVUUT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Lyngby BK – Silkeborg IF optakt

Lyngby Stadion lægger græs til dette NordicBet-liga møde mellem de to nedrykkere Lyngby og Silkeborg. Begge hold startede lidt skuffende deres sæson med uafgjort mod hhv. Hvidovre og Thisted.

Sammenlign og få spille-tilbud fra danske bookmakere

Lyngby har hyret Mark Strudal til at styre tropperne og han har indført store ændringer. Mange flere træningspas, ikke til alles tilfredshed, og en ny anfører i Martin Ørnskov. Det bliver spændende at se hvorvidt Strudal kan få harmoni i truppen. Silkeborg havde besøg af Thisted, der kom med en solid defensiv opstilling. Det lykkedes aldrig for alvor for Silkeborg at komme igennem og 0-0 blev det logiske resultat af det opgør.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på at begge hold scorer. Set til odds 1.70. Det er svært at pege på en decideret favorit i denne kamp. Derfor går vi efter statistikken, og den fortæller, at det oftest lykkes begge mandskaber at få scoret når de mødes. Her i starten af sæsonen hvor holdene lige skal finde sig til rette og for begge involverede mandskaber i en ny række, er der større sandsynlighed for at der lukkes mål ind.

Spil på at begge hold scorer – få bonus til din betting med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Lyngby: 6
Uafgjort: 6
Silkeborg: 10
Historisk set har Silkeborg et lille overtag, men det er meget jævnbyrdigt i de senere år.

Lyngby nyheder

Lyngby og den svenske midtbanespiller Mohammed Saeid er blevet enige om at ophæve kontrakten. Der var store forventninger til Saeid da han blev hentet i MLS, men det blev aldrig den store succes. Det må formodes ar økonomien spiller en rolle, da pengene er i Lyngby er blevet færre efter nedrykningen.

Lyngby forventet startopstilling

Mikkel Andersen, Oliver Lund, Nicolai Geertsen, Kevin Tshiembe, Kevin Tshiembe, Nicklas Mouritsen, Martin Ørnskov, Mathias Hebo, Lasse Fosgaard, Kristian Lindberg, Daniel Stückler, Gustav Marcussen

Silkeborg forventet startopstilling

Thomas Nørgaard, Svenn Crone, Dennis Flinta, Simon Jakobsen, Frederik Møller, Vladimir Rodic, Casper Sloth, Ibrahim Moro, Jeppe Okkels, Davit Skhirtladze, Shkodran Maholli

Reklame

LBK - SIF odds og spilforslag