via EkstraBladet Rabatkoder

Lokomotiv Moskva – Porto | Lokomotivet skal sætte farten op

24. oktober 2018 21:00 RZD Arena
Lokomotiv Moskva V Porto
VVTVVT
Sidste 6 kampe
VTVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 18:26

Lokomotiv Moskva - Porto optakt

Denne kamp i 3. runde af UEFA Champions League byder på Lokomotiv Moskva der på hjemmebane tager imod FC Porto.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Lokomotiv Moskva kommer til kampen med en noget blandet start på sæsonen. De ligger nummer 4 i den hjemlige liga, og de har tabt deres to første kampe i Champions League gruppespillet. Kampen imod Schalke spillede de egentlig en fin kamp og tabte kun 1-0. Men deres kamp imod Galatasaray, var der slet ikke noget at komme efter og de tabte hele 3-0.

En spiller som Smolov og Fernandes har slet ikke spillet op det høje niveau som de viste i sidste sæson. I Champions League, lader det til at de ikke har spillermaterialet til at kunne følge med, også selvom de er i den mest åbne gruppe i år.

FC Porto kommer til kampen efter en fin start på sæsonen. De ligger på 4. pladsen i den hjemlige liga og i Champions League gruppen ligger de nummer 1 med 4 point efter 2 kampe. De kunne sagtens have haft det maksimale antal point men de brændte desværre for dem, et straffe imod Schalke.

Imod Galatasaray viste de et fint niveau, men havde igen i den kamp problemer med at komme frem til chancerne. FC Porto kan med en sejr i denne kamp, være meget tæt på at sikre sig videre avancement i Champions League.

Jeg tror at det kommer til at blive en meget rodet kamp. Begge hold har generelt problemer i begge ender af banen, og det vil afhænge meget af formen på dagen hvilket hold der kommer til at sætte sig på kampen.

Vores tip

Efter min mening er der ingen tvivl om at FC Porto har det klart bedste mandskab. Selvom de har ikke deres topscorer Aboubakar med der er ude med en knæskade, så tror jeg at FC Porto kan sikre sig sejren imod et svagt Lokomotiv Moskva hold. Det er set til odds 2,03.

Bwin velkomtstilbud: 100% op til 1.000 kr

Seneste indbyrdes opgør

Lokomotiv Moskva – 0
Uafgjort – 0
FC Porto – 0
De to hold har aldrig før mødt hinanden.

Lokomotiv Moskva nyheder

Moskva kommer til kampen med to meget relevante skader. Angriberen Fedor Smolov er ude med en skade på kravebenet, og det vides ikke hvornår han er tilbage. Derudover er Jefferson Farfan ude med en knæskade også med ukendt varighed.

FC Porto nyheder

FC Porto har som sagt deres topscorer Vincent Aboubakar langtidsskadet, med en alvorlig korsbåndsskadet. Derudover er midtbanespilleren Otavio også skadet, som har spillet to gode Champions League kampe, han er ude med en muskelskade af ukendt varighed.

Læs flere Champions League tips her…

Champions League: PSG vs. Napoli

Champions League: Liverpool vs. Røde Stjerne

Champions League: Roma vs. CSKA Moskva