via EkstraBladet Rabatkoder

Lokomotiv Moskva – Galatasaray | Betting tips og optakt

28. november 2018 18:55 Lokomotiv Stadium
Lokomotiv Moskva V Galatasaray
TUTVVV
Sidste 6 kampe
UVTUTU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. november 2018 @ 17:37

Lokomotiv Moskva - Galatasaray optakt

Denne kamp i den 5. runde af UEFA Champions League byder på Lokomotiv Moskva, der hjemme tager imod det tyrkiske hold fra Galatasaray.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Lokomotiv Moskva kommer til denne kamp med meget lidt håb om at kunne nå noget som helst i denne gruppe. Med 4 ud af 4 tabte kampe, skal de ud og lave to meget imponerende resultater hvis de skal have nogle forhåbninger om at ende som 3er. De har set meget over matchet ud i denne gruppe, deres spillermateriale er egentlig ikke så skidt endda, men de er blevet udspillet i alle de kampe de har spillet indtil nu. Den første kamp vandt Galatasaray med 3-0, hvor Moskva aldrig fik et ben til jorden.

Galatasaray kommer til kampen med en lille chance for at gå videre fra gruppespillet. Lige pt. Kæmper de med Schalke om andenpladsen, som skal møde førstepladsen fra FC Porto. Denne kamp ville være en fantastisk chance for det tyrkiske hold for at holde dem selv inde i kampen om videre avancement. Galatasarays niveau har været meget svingene i denne turnering.

I den første kamp imod Moskva så de utroligt stærke ud, men efterfølgende har de set svage ud. Galatasaray må forventes at komme ind til denne kamp og satse alt. De har stadig en chance for at gå videre fra gruppen, men de kan ikke bruge andet end alle 3 point i Rusland.

Jeg tror at denne kamp kommer til at blive meget lig med den første kamp de to mandskaber spillede imod hinanden. Det er to hold som skal ud og satse alt hvad de har, hvilket formentlig vil åbne kampen op og give en meget underholdende affære.

Vores tip

Jeg kunne ikke forestille mig at denne kamp gik til andre end Galatasaray. De har klart det bedste hold, og de har vist at de kan spille Moskva af banen. Lokomotiv Moskva ligner et hold der ikke høre til i Champions League, og det ville undre mig meget hvis de formåede at få bare et enkelt point i turneringen. Oddset på Galatasaray er set til odds 3,20.

Unibet giver alle nye spillere op til 1500 kr i velkomstbonus

Seneste indbyrdes kampe

Lokomotiv Moskva –1
Uafgjort – 0
Galatasaray – 2
De to hold mødte hinanden i det første opgør hvor Galatasaray vandt 3-0 på hjemmebane.

Lokomotiv Moskva nyheder

Lokomotiv Moskva kommer til kampen med kun en enkelt skade. A. Kolomeytsev er ude med en hofteskade, men det vides ikke endnu om han definitivt er ude.

Galatasaray nyheder

Galatasaray kommer til kampen med 3 skader. E. Akbaba er ude med en tåskade. Den vigtige midtbanespiller Belhanda er ude med en muskelskade og S. Gusmus er ude med en rygskade. Ingen af de tre spillere menes at blive klar til kampen.
Derudover er Fernando tvivlsom op til kampen.

Læs flere aktuelle Champions League tips her…

Atletico Madrid – Monaco

Dortmund – Club Brugge

Tottenham – Inter