via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Røde Stjerne | Betting tips & optakt

24. oktober 2018 21:00 Anfield
Liverpool V Røde Stjerne Beograd
VUTUTV
Sidste 6 kampe
IVVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 22. oktober 2018 @ 11:25

Liverpool - Røde Stjerne optakt

Efter et overraskende nederlag til Napoli i sidste runde, vil Liverpool gå målrettet efter at vende skuden med en sejr over Røde Stjerne Beograd i denne omgang Champions League. Samtidig vil Røde Stjerne gå målrettet efter deres første sejr i denne sæsons Champions League. De har nemlig alt at spille for – vinder de kampen, ryger de helt op i toppen af gruppen!

Læs vores tip

Betting tips

Det var en svag omgang, vi var vidner til fra Liverpools side, da de mødte Napoli i sidste gruppespilskamp. Ikke et eneste forsøg på mål blev det til i alle 90 minutter. Med 56% boldbesiddelse dominerede Napoli kampen. En indsats der bar frugt i 90. spilleminut, hvor Lorenzo Insigne formåede at særre bolden i nettet og sikre Napolis 1-0 sejr.

Set fra Liverpools side, var dette en noget anden præstation sammenlignet med deres åbningskamp mod PSG. Her fik de PSG til nærmest at ligne en helt middelmådig modstander. Målene i første halvleg blev leveret af Daniel Sturridge og James Milner og satte Liverpool i en ellers yderst bekvem situation. Men alt kan ske i fodbold og Thomas Meunier og Kylian Mbappe formåede at udlige og bringe spændingen tilbage i kampen før Roberto Firmino endelig satte punktummet i det 91. spilleminut og sikrede Liverpool en fortjent sejr.

Røde Stjerne Beograd fik på den anden side tæv, da de stod overfor Paris Saint Germain. Et Neymar hattrick kombineret med mål fra Edinson Cavani, Angel Di Maria og Mbappe sikrede PSG en helt vanvittig 6-1 sejr. Faktisk så vanvittig at kampen lige nu undersøges for matchfixing…

Beograd startede ellers også sæsonen med et positivt resultat, da de sikrede sig 1 point mod Napoli. Chance var der egentlig nok af for Røde Stjerne, men når man ikke formår at gribe dem, må man nøjes med en uafgjort.

Vores tip

Vi tipper på, at Liverpool vinder kampen med et handicap på -2. Liverpool ved hvor vigtigt det er , at vinde sine hjemmekampe. Især nu efter nederlaget til Napoli. Klopps hold kan simpelthen ikke tillade sig at misse flere point, og det er alle mand klar over op til dette opgør.
Den uafgjorte kamp mod PSG betyder ligeledes at Liverpool bliver nødt til at vinde denne kamp komfortabelt, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende i toppen af deres puljen.

Betfair tilbud: Odds 6.00 på at Liverpool slår Røde Stjerne

Seneste indbyrdes kampe

Dette er kun det tredje møde mellem de to klubber. De to tidligere møder er faldet ud til Røde Stjernes fordel. Første møde fandt sted tilbage i 1973 d. 24. oktober. Her vandt Røde Stjerne 2-1 over Liverpool hjemme i Serbien. Returkampen blev spillet blot 2 uger efter på Anfield og endte ligeledes 2-1 til Røde Stjerne. Dette bliver altså Liverpools første chance i længere tid for at ændre på denne statistik.

Liverpool nyheder

Hjemmeholdet vil endnu engang være foruden Alex Oxlade-Chamberlain, der stadig er ude med den korsbåndsskade, som han fik i Champions League semifinalen mod Roma sidste sæson.

Den indflydelsesrige forsvarer Virgil van Djik er tvivlsom efter brækket ribben, som han fik under et opgør for Holland.

Mohammed Salah er ligeledes tvivlsom da han døjer med en muskelskade.

Røde Stjerne nyheder

Vujadin Savic er ude med en muskelskade men eks-Chelsea midtbanespilleren Marko Marin burde være klar igen efter at være vendt tilbage til træningen for to uger siden.

Læs flere Champions League tips her…

Champions League: Real Madrid – Plzen 23.10.2018

Champions League: Roma – CSKA Moskva 23.10.2018

Champions League: Ajax – Benfica 23.10.2018

Champions League: Manchester United – Juventus 23.10.2018

 

Reklame

Liverpool - Røde Stjerne odds