via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Porto | The Kop of tea

9. april 2019 21:00 Anfield
Liverpool V Porto
VVVUVU
Sidste 6 kampe
VVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. april 2019 @ 18:52

Liverpool - Porto optakt

Liverpool tager hjemme imod Porto d. 9. april kl. 21.00. Liverpool ligger nummer 1 i Premier League, mens Porto ligger nummer 2 i Portugal. Liverpool vandt i sidste runde 1-3 ude mod Bayern München. Porto vandt hjemme 3-1 over Roma.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Liverpool gjorde det helt fantastisk og vandt deres første udekamp i dette års CL. Det har faktisk været holdets svage punkt i et ellers forrygende år, der kan ende med to helt store triumfer for Klopp og Co. Hjemme plejer the Kop at støtte de røde til de så berømte “international nights.” Salah finder ikke vej til nettet som i sidste sæson, men til gengæld har Mane været helt ustyrlig de seneste par måneder og virker i sit livs form.

Porto fik ekspederet Roma ud, der var i semifinalen sidste år. Så det er ikke et ufarligt hold, der kommer til Anfield, hvor de på vanlig vis kan parkere bussen og håbe på en heldig kontra. De mødtes jo som bekendt i sidste sæson i CL, hvor Porto kunne slippe med 0-0 på Anfield. Med rutinerede Casillas i målet har holdet i hvert fald en solid sidste skanse.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at over 2,5 mål. Mane er i sit livs form, så jeg tror han kommer til fadet igen denne aften og en kontrolleret offensiv til trods skal de røde frem og vinde kampen.

Seneste indbyrdes kampe

Liverpool: 2
Uafgjorte: 2
Porto: 1

Den seneste kamp i Liverpool endte 0-0.

Liverpool nyheder

Joe Gomes – brækket ben

Porto nyheder

Vincent Aboubakar – korsbåndsskade

Reklame

Liverpool - Porto odds og spilforslag