via EkstraBladet Rabatkoder

LIVERPOOL – PARIS SG | Stjernespækket duel på Anfield

18. september 2018 21:00 Anfield
Liverpool V Paris Saint-Germain
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 17. september 2018 @ 17:54

LIVERPOOL – PARIS SG optakt

Anfield danner rammen om et af de største brag i gruppespillet. Liverpool mod PSG bliver ikke meget større. At begge hold viser storform gør det ikke mindre spændende at følge. Der bliver samtidig stjerner for alle pengene for de godt 53.000 fans på stadion: Mbappe, Neymar, Di Maria, Meunier, Salah, Firmino, Wijnaldum, Henderson, Lovren…

se vores tip til kampen

Optakt og gratis betting tips

Liverpool er startet stærkt i Premier League, hvor de har maksimum point efter 4 kampe og kun har lukket et enkelt mål ind. Selv uden Jordan Henderson, der først nu er ved at komme i gang efter VM, har Wijnaldum styret forsvaret fra den defensive midtbaneplads.

I front er det især Mohamed Salah der skal lægge mærke til. Han er ovenpå igen efter den skade der ødelagde hans VM. Sammen med Firmino og Mane er det et uhyre stærkt angreb Liverpool råder over.

PSG er ligeledes kommet i gang med 4 sejre i Ligue 1, men i modsætning til Liverpool har Gianluigi Buffon kun hold buret rent en gang. Det skyldes ikke mindst, at PSG er klar favorit i næsten alle kampe de spiller og derfor altid spiller meget offensivt. De føler sig helt enkelt sikre på, at kunne score flere gange end modstanderen.

Det skal ikke forstås sådan at de ikke har et godt forsvar, for det har de også. De kan bar godt lidt at spille frem ad bane frem for at spille på det sikre. Det kan de dog også når det kræves og det gør det her.

Som lidt ekstra krydderi på opgøret har de to trænere en fællesnævner. Da Jürgen Klopp forlod Dortmund blev han efterfulgt af Thomas Tuchel. Deres skæbne var dog vidt forskellig, Klopp skaffede to mesterskaber mens Tuchel blev fyret efter to sæsoner.

Vores tip

Med tanke på de to holds offensive kvaliteter bliver mit tip spil på over 2,5 mål. Set til odds 1.48. Det er svært at forestille sig, at det skulle udvikle sig til en defensiv forestilling på Anfield. Det er heller ikke svært at se begge hold komme på tavlen og dermed er der ikke langt til tre scoringer. Det er bare at læne sig tilbage og nyde rundens mest interessante kamp.

Ny Spiller? Få et super velkomsttilbud med Betfair:

ODDS: 12.00 LIVERPOOL / 16.00 PARIS SG

1. Kun nye kunder 2. Brug kode: ZFBJ4R 3. Maks. 50kr. kvalificerer sig 4. Kun på Sportsbook 5. Multispil er ekskluderede 6. Gyldighed: 90 dage 7. Gennemspilning: 1 gang 8. Min. odds 1.50 9. Regler & vilkår gælder

Seneste indbyrdes kampe

Der er ikke registreret tidligere møder.
LIVERPOOL: 0
Uafgjort: 0
PARIS SG: 0

LIVERPOOL nyheder

Liverpool har ingen nye skader at rapporter om. Dermed slipper Firmino med skrækken efter han blødende fra øjet forlod banen i sejren over Tottenham.

PARIS SG nyheder

Der er ingen rapporter om skader eller holdopstilling. PSG vand deres kamp i weekenden med 4-0 over St. Etienne.

Reklame

LIVERPOOL - PARIS SG odds og spilforslag