via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Napoli | Kan Napoli vinde over Anfields “forbandelse?”

11. december 2018 21:00 Anfield
Liverpool V Napoli
VVVTVV
Sidste 6 kampe
VVVUVU
Udgivet d. Sidst opdateret 11. december 2018 @ 12:10

Liverpool - Napoli optakt

Dette bliver fjerde gang Liverpool og Napoli skal dyste på grønsfæren. Og indtil videre har der været ganske lige trav, hvor Napoli dog har slået Liverpool en enkelt gang i denne sæsons champions league. Det bliver dog spændende at se om Napoli kan trænge igennem den sorte magi, der i disse tider præger Anfield.

Se vores tip

Store fodboldhold af alle afskygninger har fejlet på Anfield, og Liverpool er i øjeblikket garant for, at fænomenet ”hjemmebanefordel” i det hele taget eksisterer. De sidste der kunne bryde Anfields magi, var Real Madrid – og det var flere år siden.

Optakt og gratis betting tips

Liverpool er altid garant for en spændende fodboldkamp. Og jeg ser ingen grund til at dette skulle blive anderledes på nogen måde. Som jeg har været inde på tidligere, så lader det til at der hersker en magisk atmosfære på Anfield, og mon ikke også at Liverpool i denne omgang formår at få det bedste ud af situationen?

Det vil dog være forkert at tro at Napoli kommer til at være nogen nem modstander. De har ofte vist at de har evnen til at overraske, og med den rigtige motivation er det heller ikke utænkeligt, at de kan vende strømmen til deres fordel i flere tidspunkter af denne kamp. Én ting er sikkert; dette bliver én af de kampe man ikke vil gå glip af!

Vores tip

Hvis man ser på Liverpools sidste par kampe, og på hvordan de generelt set har klaret sig i Champions League indtil videre, så er der ingen tvivl om, at de igen er storfavoritter til sejr. Derfor spår jeg da også at vi ser en 1-måls sejr til Liverpool i denne omgang.

Få lige nu op til 1000 kr. i velkomstbonus med Betfair

Seneste indbyrdes kampe

Sidste gang de to hold tørnede sammen, var langt væk fra Liverpools sorte magi på Anfield stadion. Her var det nemlig Napoli der lagde hus til, og selvom det måske ikke bærer helt samme rygte som Anfield, så kunne Stadio San Paolo alligevel sørge for en 1-0 sejr til Napoli.

Liverpool nyheder

Hvis Liverpool skal være sikker på at gå videre, så kræver det en sejr over den italienske klub. De kan trøste sig med at de er på hjemmebane, men spørgsmålet er om det er nok, når det trods alt er gruppeføreren de er oppe imod? Der er ingen tvivl om, at Liverpool har en svær kamp foran sig. Dels med blot at forsvare magien omkring Anfield, men også for at sørge for at holde sig i Champions League. Vi kan sandsynligvis forvente at se et meget stærkt offensivt Liverpool hold, da alt andet end den sejr i dette opgør, sandsynligvis vil betyde at de er ude af Champions League.

Napoli nyheder

Ancelotti har for nylig udtalt, at Napoli ikke har tænkt sig at ligge på den lade side i det kommende opgør. De mangler et enkelt point fra avancement, og intet tyder på at de har tænkt sig at spille i defensiven. Tværtimod gisnes der om et særdeles offensivt spil fra den italienske klub – noget som måske kan komme til at spille ud til Liverpools fordel?

Se flere aktuelle Champions League tips her…

Viktoria Plzen – Roma

Real Madrid – CSKA Moskva

Benfica – AEK Athen

Manchester City – Hoffenheim

Ajax – FC Bayern

Young Boys – Juventus

Valencia – Manchester United

 

Reklame

Liverpool - Napoli odds og spilforslag