via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Leicester | Bremser Schmeichel de røde?

30. januar 2019 21:00 Anfield
Liverpool V Leicester City
VVTVVV
Sidste 6 kampe
TTVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 29. januar 2019 @ 15:01

Liverpool - Leicester optakt

Liverpool tager hjemme imod Leicester d. 30. januar kl. 21.00. Liverpool ligger nummer 1 i Premier League, mens Leicester ligger nummer 9. Liverpool vandt i sidste runde 4-3 hjemme mod Crystal Palace. Leicester tabte ude 3-4 til Wolverhampton.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Liverpool var gennem hele følelsesregistret mod Crystal Palace, der fik lov til at score hele tre gange på Anfield. Det ville de fleste hold kunne få point ud af, men på en stærk anden halvleg fik Liverpool vist sine offensive kvaliteter. Man sidder dog med en fornemmelse af, at forsvaret ikke virker helt så dirkefrit som i første halvdel af sæsonen, og er det nok til at køre mesterskabet i hus?

Leicester lider også under massive problemer med forsvarsspillet. Clean sheet er ikke noget stakkels Schmeichel oplever meget af for tiden i klubben. Seneste sejr ligger tilbage til 1. Januar, og kan de få point med herfra vil det være meget overraskende.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at der scores mere end 2,5 mål. Liverpools spillere kan slet ikke lade være med at lave mål. Og her kommer der mange, for Leicester forsvar er ikke Fort Knox, og de lukke mål ind i alle kampe.

Seneste indbyrdes kampe

Liverpool: 6
Uafgjorte: 1
Leicester: 3

Den seneste kamp på Anfield endte 2-1.

Liverpool nyheder

Alex Oxlade-Chamberlain – korsbåndsskadet
Joe Gomes – brækket ben
Trent Alexander-Arnold – ledbånd
James Milner – afsoner karantæne

Leicester nyheder

Daniel Amartey – brækket ankel
Harry Maguire – skadet

Reklame

Liverpool - Leicester odds og spilforslag