via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Fulham Tip: Må ”The Cottagers” hejse det hvide flag her?

11. november 2018 13:00 Anfield
Liverpool V Fulham

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
TUVVVU
Sidste 6 kampe
TTTTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 9. november 2018 @ 15:47

Liverpool, som er klatret op i toppen af tabellen efter deres point mod Arsenal sidste weekend er værter for nedrykningstruede Fulham. Den placering i tabellen kan blive af mere permanent karakter, i en weekend hvor Manchester City er indblandet i lokalderbyet mod Manchester United.

Fulham har brug for point, men med tanke på deres hidtidige kapitulationer denne sæson rejser spørgsmålet sig, om holdet kan modstå det forventede overfald fra Liverpools side?

Læs vores tip her

Liverpool vs Fulham Betting Tips

Hvis Jürgen Klopp selv kunne vælge et modstanderhold efter 2-0 nederlaget i Beograd, ville Fulham på hjemmebane nok være at finde på øverst på listen. Slavisa Jokanovics trup stirrer ned i nedrykningskløften og viser ingen tegn på at kunne kæmpe sig ud af deres problemer.

Klopp har også brug for indædt kamp fra sit hold. Efter det tætte opgør mod Arsenal på The Emirates i sidste weekend var The Reds middelmådige i Beograd. Selv om Liverpool var mest chanceskabende mod Arsenal, jagede de skygger en stor del af kampen, hvor The Gunners havde 62 % boldbesiddelse. At opnå et point i det opgør var nok det, det resultat deres præstation gjorde dem fortjent til.

Liverpool er med god grund favoritter. De er ubesejret i deres 11 Premier League-kampe (V8, U3), og med en sejr kan de lægge sig helt i toppen af ligaen, hvor Chelsea og Manchester City først spiller senere søndag. På Anfield har de fem sejre ud af fem med fire clean sheets. Selv om Cardiff City brød Liverpools række af kampe med clean sheets på hjemmebane, så kompenserede sejren på 4-1 til hjemmeholdet for den enlige scoring.

Fulham kan kun drømme om sådanne resultater. De kommer til kampen med fem nederlag i træk i Premier League, og de fem nederlag indgår i en serie på-otte kampe uden sejre (U2, T6). På udebane borte fra Craven Cottage ser tingene endnu mere dystre ud. Her har de kun opnået et enkelt point fra deres tur til Brighton, og de har 16 scoringer imod sig i seks kampe.

Det ser grumt ud for ” the Stevenage Road mob”, og måske er det endnu grummere efter det endelige slutfløjt på Anfield.

Vores tip

Liverpools sæson er lidt vaklende, og en sejr er afgørende for at komme tilbage på sporet. Efter den defensive elendighed i midtuge-kampen bør en forbedring af deres indsats indbringe et clean sheet. Derfor er en sejr til Liverpool uden scoringer imod sig til 3/4 hos William Hill et attraktivt forslag.

Bliv klar til at bette med en velkomstbonus på 1000 kr. fra Betfair

Indbyrdes opgør

Størrelsen på Fulhams opgave er åbenbar, når man ser på deres resultater på Anfield. Kun en sejr på en lang liste over nederlag.
Den sejr kom i 2011-12, en sjælden sæson, hvor spillerne fra London hentede to sejre over Liverpool. De efterfølgende to besøg på Anfield siden dengang endte begge som 4-0 nederlag.

Liverpool holdnyheder

Trent Alexander-Arnold blev taget ud i halvlegen i Beograd, og han blev erstattet at Joe Gomez, som gjorde en god indsats på backpladsen. Klopp vil muligvis lade Alexander-Arnold hvile forud for fjorten travle dage med England for den unge spiller. Dejan Lovren forventes også at blive indkaldt til centralforsvaret.

Xherdan Shaqiri og Naby Keita forventes begge indkaldt til tjeneste på midtbanen, hvor Adam Lallana og Gigi Wijnaldum nok sidder over. Jordan Henderson er stadig ude.

Fulham holdnyheder

Slavisa Jokanovic har næsten et helt mandskab at vælge fra, men han søger nok efter et mirakel for at finde en vindende startellever, og det er ikke helt den tid på året endnu.
Joe Bryan mangler endnu en gang, men Jokanovic håber nok mest af alt, at hans hold ikke forsvinder helt i kampen Anfield.

Se flere Premier League tips her…

Chelsea – Everton

Manchester City – Manchester United

Reklame

Liverpool - Fulham odds og spilforslag