via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Everton | Betting tips & optakt

2. december 2018 17:15 Anfield
Liverpool V Everton

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
UVVTUV
Sidste 6 kampe
VUVVTV
Udgivet d. Sidst opdateret 30. november 2018 @ 16:14

Liverpool - Everton optakt

Merseyside opdeles i rødt og blåt denne lørdag aften på Anfield, hvor Liverpool tager imod Everton på hjemmebane. Træner Jürgen Klopp er mere end klar over, at et nederlag højst  sandsynligt vil bringe Liverpool hele 5 point bag Manchester United på Premier League pointtavlen. En klæft der ikke er råd til, hvorfor de røde vil gøre alt for at hente alle 3 point i dette derby.

Se vores tip til kampen

Gratis betting tips

Efter et hårdt Champions League nederlag i Paris, er Merseyside derbyet nok ikke lige den kamp, som Jürgen Klopp har aller mest lyst til at spille lige nu. Men der er ingen vej udenom. The Toffees viser tegn på positivt come-back med Marco Silva ved roret, så der er en hård eftermiddag forude for Liverpool.

Liverpool føler sig dog mere sikre i Premier League, hvor de lige nu er ubesejrede i 13 opgør med 10 sejre og 3 uafgjort. På hjemmebanen Anfield tæller de i skrivende stund 27 ubesejrede kampe med 18 vundne og 9 uafgjort. Hertil står Everton i skarp kontrast med bare en enkelt udesejr denne sæson, 3 uafgjorte og to nederlag.

Begge teams må dogimidlertid siges at være i topform, så selvom Liverpool har vundet seks af deres syv sidste Premier League kampe både ved halvleg og fuldtid – med undtagelse af den uafgjorte mod Arsenal – bør man ikke undervurdere Everton der er ubesejrede i 5 af deres seneste 7 Premier League kampe.

Den største forbedring som Marco Silva har set indtil videre er i Evertons forsvar. Tre kampe med rene mål i de sidste tre kampe samt en målløs uafgjort på Stamford Bridges bekræfter et velorganisaeret Everton.

Vores tip

Liverpool har brug for de 3 point for at holde sig tæt på Manchester City i toppen af tabellen og efter nederlaget i Paris, burde de røde være ekstra klar på at hive de 3 point hjem. En sejr til Liverpool er set til odds 1.41 hos NordicBet.

Få op til 1000 kr. i betting velkomstbonus med Betfair her

Seneste indbyrdes opgør

Everton har ikke har vundet dette derby siden 2010 og på Anfield har de ikke vundet nogle kampe hele dette århundrede!

Sidste sæson endte begge Premier League møder i uafgjort. Everton er ubesejrede i 3 ud af de sidste 5 liga opgør på Anfield.

Liverpool nyheder

Jordan Henderson har karantæne efter hans røde kort på Watford.
Oxlade-Chamberlain, Origi, Lallana og Solanke er alle skadede.

Everton nyheder

Marco Silva mangler kun Jonjoe Kenny og vil sandsynligvis holde troen på den startopstilling, som slog Cardiff sidste weekend.

Reklame

Liverpool - Everton odds og spilforslag