via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Cardiff City | Betting tips & optakt

27. oktober 2018 16:00 Anfield
Liverpool V Cardiff City
VVUTUT
Sidste 6 kampe
VTTTTT
Udgivet d. Sidst opdateret 26. oktober 2018 @ 14:57

Liverpool tager i dette Premier League-opgør imod Cardiff City hjemme på Anfield stadion.

Læs vores tip til kampen

Gratis betting tips

Liverpool har udnyttet den internationale pause fornuftigt, hvor de har overvundet en periode med 4 nederlag. De er dog stadig ikke 100 % på deres højeste, da holdet er ramt af en del skader og karantæner, hvorfor træner Jürgen Klopp er blevet tvunget til at rokere rundt.

Mohamed Salah har scoret i sine tre sidste kampe og er langsomt ved at få sin selvtillid tilbage.

Cardiff City kunne ånde lettet op efter en hjemmesejr over Fulham. Træner Neil Warnock var da også meget tilfreds med sin klubs offensive indsats, der ledte til en målrig kampe og en 4-2 sejr. Sejren over Fulham kunne ikke være kommet på et bedre tidspunkt for Cardiff City, der var ved at ryge helt ned og skrabe bunden af ligaen, efter 8 kampe uden sejr.

Josh Murphy leverede in imponerende indsats mod Fulham og hans åbningsmål i det 15. spilleminut gjorde ham til denne sæsons målscorer for klubben med to mål i ligaen.

vores tip

Sidste gang Cardiff slog Liverpool i et Premier League opgør var helt tilbage i 1959. Liverpool har indtil videre scoret over 3.5 mål i 50 % af deres kampe i denne sæsons Premier League. Over 3.5 mål til at blive scoret er derfor vores betting tip til dette opgør, hvor Liverpool som ligaens nr. 2 møder Cardiff City som ligger på 17. pladsen.

Unibet tilbud: Pengene tilbage ved straffespark

Seneste indbyrdes kampe

Det er det 33. opgør mellem de to engelske stor-klubber. Overraskende nok er det Cardiff City der fører vinder-statistikken med hele 18 sejre sammenlignet med Liverpools 11. Kun 3 kampe er indtil videre endt uafgjort.

Liverpool nyheder

Jordan Henderson er tvivlsom op til kampen grundet en slem forstrækning. Det samme gælder Naby Keita der også må betragtes som tvivlsom. Alex Oxlade-Chamberlain er ude på længere sigt med en korsbåndsskade.

Cardiff City nyheder

Daniel Wards tilbagevenden efter sin knæskade er stadig usikker. Joe Ralls er også ramt af en skade i knæet og har brug for endnu et par uger før han er klar. Lee Peltier og Nathanial Mendez- Laing er ramt af henholdsvist skulder og korsbåndsskader og forventes også først at være tilbage om et par uger.

Reklame

Liverpool - Cardiff City odds g spilforslag