via EkstraBladet Rabatkoder

Liverpool – Bayern München | Klassisk aften på Anfield

19. februar 2019 21:00 Anfield
Liverpool V FC Bayern München
UUVVTT
Sidste 6 kampe
TVVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 11. februar 2019 @ 12:20

Liverpool - Bayern optakt

Liverpool tager hjemme imod Bayern München d. 19. februar kl. 21.00. Liverpool ligger nummer 1 i Premier League, mens Bayern ligger nummer 3 i Bundesligaen. Liverpool blev nummer 2 i gruppe C. Bayern vandt gruppe E.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Så ruller bolden for de allerbedste igen, og mange mener, at Champions League først for alvor starter med disse knald-eller-fald kampe. Liverpool var alles favorit til titlen i England, men med to uafgjorte i de sidste to kampe har de selv spillet Man C. tilbage i kampen om titlen. De glider heller ikke som tidligere for Klopp og især Salah virker ikke som den mirakelmager han var i sidste sæson. Skader har selvfølgelig også haft sin indvirkning på præstationerne.

Bayern München er også helt fra koncepterne i Tyskland, hvor de må tage til takke med plads nummer 3 efter meget stærke Dortmund. Så skal der trofæer i skabet i den tyske storklub, bliver det nok i denne turnering man skal slå til. Lewandowski er stadig farlig, men slet ikke som tidligere og holdet famler lidt efter sin spillestil. Den nye træner Niko Kovac har fået sin sag for.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Begge hold scorer . Liverpool går sjældent fra banen uden at have scoret – også mod de store modstandere og med Bayerns målfarlige Lewandowski skal der nok komme mål i begge ender her.

Seneste indbyrdes kampe

Liverpool: 2

Uafgjorte: 0

FC Bayern: 0

Holdene har aldrig mødt hinanden i Champions League.

Liverpool nyheder

Alex Oxlade-Chamberlain – korsbåndsskade
Joe Gomez – brækket ben
Jordan Henderson – tvivlsom
Georginio Wijnaldum – muskelskade – tvivlsom

Bayern M nyheder

Corentin Tolisso – korsbåndskadet
Thomas Müller – afsoner karantæne

Reklame

Liverpool - FC Bayern odds og spilforslag