via EkstraBladet Rabatkoder

Kroatien – Nigeria betting tips og optakt

16. juni 2018 21:00 Kaliningrad Stadion
Kroatien V Nigeria
VTVTUV
Sidste 6 kampe
TTUTVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Kroatien - Nigeria optakt

Kaliningrad Stadion: Kapacitet 35,000

Kroatien og Nigeria mødes på Kaliningrad Stadion i det, der for begge parter er den første kamp ved VM 2018 samt det første møde mellem de to nationer. Efter at være landet i gruppe D med både Argentina og Island vil begge parter håbe på at kunne indlede deres deltagelse ved VM med en sejr.

Seneste indbyrdes kampe

De to nationer har fortsat til gode at mødes i en betydende kamp, og de har heller ikke tidligere spillet venskabskampe. Det betyder så også, at der ikke kan drages nogen konklusioner ved at se på deres indbyrdes historik.

Kroatien nyheder

Efter at være blevet slået ud af ottendedelsfinalerne ved EM i 2016 af de senere vindere fra Portugal, vil Kroatien forsøge at forbedre dette resultat, når de rejser til Rusland til sommer. Landstræner Zlatko Dalić har et enormt talentfuldt hold af spillere til rådighed, hvor mange spiller for nogle af de største fodboldklubber i Europa. Spillere som Luka Modric, Ivan Rakitic, Ivan Perisic og Mario Mandžukić er garanterede startere på holdet, der kvalificerede sig til VM efter en komfortabel sejr over Grækenland i deres playoff-møde. Kroatien tabte til Peru i en venskabskamp tilbage i marts, før de rejste sig igen og slog Mexico blot et par dage senere.

Nigeria nyheder

Den nigerianske landstræner, Gernot Rohr, vil med sit hold forsøge at skabe en overraskelse i deres åbningskamp ved dette VM, som det afrikanske hold formåede at kvalificere sig til relativt nemt takket være blot et nederlag i seks kampe. Selv om holdet ikke har nogle af de spændende spillere, som fans har nydt godt af at kunne se tidligere, så betyder Premier League-trioen bestående af Alex Iwobi, Victor Moses og Kelechi Iheanacho, at holdet sandsynligvis vil være en angrebstrussel ved VM til sommer. Nigeria starter turneringen efter ​​en imponerende sejr over Polen, som blev fulgt op af et smalt nederlag til Serbien.

Vores tip

Vores bedste tip til dette vm-sammenstød i Kaliningrad er at spille på at begge hold scorer i løbet af de 90 minutter.

Kroatiens hold

Målmænd: Danijel Subasic, Lovre Kalinic, Dominik Livakovic

Forsvar: Vedran Corluka, Domagoj Vida, Ivan Strinic, Dejan Lovren, Sime Vrsaljko, Josip Pivaric, Tin Jedvaj, Duje Caleta-Car

Midtbane: Luka Modric, Ivan Rakitic, Mateo Kovacic, Milan Badelj, Marcelo Brozovic, Filip Bradaric

Angreb: Mario Mandzukic, Ivan Perisic, Nikola Kalinic, Andrej Kramaric, Marko Pjaca, Ante Rebic

Nigerias hold

Målmænd: Ikechukwu Ezenwa, Daniel Akpeyi, Francis Uzoho

Forsvar: William Troost-Ekong, Shehu Abdullahi, Leon Balogun, Kenneth Omeruo, Bryan Idowu, Chidozie Awaziem, Elderson Echiejile, Tyronne Ebuehi

Midtbane: Mikel Obi, Ogenyi Onazi, John Ogu, Wilfred Ndidi,Oghenekaro Etebo, Joel Obi

Angreb: Odion Ighalo, Ahmed Musa, Kelechi Iheanacho, Alex Iwobi, Simeon Nwankwo, Victor Moses

Reklame

Kroatien - Nigeria odds og spilforslag