via EkstraBladet Rabatkoder

Kroatien – England betting tips og optakt

11. juli 2018 20:00 Luzhniki Stadion
Kroatien V England
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VVVTVV
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

Optakt og gratis betting tips

Luzhniki Stadion: Kapacitet 80,000

På Luzhniki Stadion skal den sidste finalist findes i denne kamp mellem Kroatien og England.

Kroatien måtte igennem et opslidende opgør med værterne fra Rusland i deres kvartfinale. Det var en kamp der på forhånd var udråbt til at gå hele vejen til straffespark og de to hold spillede da også en meget jævnbyrdig kamp. Selv om Kroatien havde et lille overtag rent spillemæssigt, var russerne dem ligeværdige i fightervilje og fysik. Kort før slutfløjtet, og lige efter Zlatko Dalic havde brugt sin tredje indskiftning, fik Kroatiens keeper Subasic en skade i baglåret. Det så længe ud til, at holdet måtte klare de sidste minutter uden en rigtig målmand på banen, men det lykkedes at få Subasic på benene igen.

Kampen gik i overtid og her så det længe ud til, at Domagoj Vida skulle blive matchvinder for Kroatien. Russerne ville dog ikke give op og med få minutter tilbage dukkede Mario Fernandes op og satte hovedet på et frispark og dermed var der udlignet til 2-2. Det hele blev afgjort på straffespark og her var det Subasic og ikke mindst Modric og Rakitic der stod for afgørelsen, som de jo også gjorde det mod Danmark.

England spillede sig i semifinalen med en sikker 2-0 sejr over Sverige. Ganske som ventet havde Sverige ikke noget at overraske modstanderen med. Stille og roligt kunne England kontrollere kampen og med tålmodigt spil holde et jævnt pres hele kampen igennem.

Målet af Harry Maguire efter en halv time gav selvfølgelig holdet ro og ingen grund til at forcere yderligere. Dele Alli scorede Englands andet mål med en halv time tilbage. Holdet havde i øvrigt kun de to forsøg inden for målrammen i en chancefattig kamp.

Sverige forsøgte at sætte pres på mod slutningen af kampen, men selv med midterforsvareren Pontus Jansson som angriber de sidste 5 minutter blev de aldrig rigtig farlige.

Det skal blive spændende at se om England kan profitere på at Kroatien måtte slide en hel del mere for deres videre avancement, samtidig med at de selv havde en noget mindre anstrengende kamp.

Kroatien stiller med den måske bedste centrale midtbane ved dette VM. Luka Modric med Ivan Rakitic og Perisic ved siden af har været særdeles gode i opbygningen af Kroatiens angreb. Deres tålmodighed og sikre omgang med bolden kommer til at få stor betydning i denne kamp. De vil ikke give England lige så mange kontrachancer som andre hold har gjort, men de vil også kunne fastholde et længere pres på modstanderen.

Luka Modric erkender dog, at de godt kan mærke de to kampe på 6 dage der begge gik over 120 minutter. Der er derfor næppe tvivl om, at Kroatien ikke er alt for interesseret i en decideret løbeduel med de engelske spillere. En ting Kroatien er forberedte på er englændernes dødbolde. Hele syv gange har England scoret efter hjørne- eller frispark. Kroatien har lukket to mål ind efter dødbolde og de skal have strammet helt op i defensiven, når de står over for Kane, Maguire og Stones.

England kommer til at spille på samme måde som de har gjort i hele turneringen. Tålmodigt opspil, løb på fløjene og indlæg til fremstormende angribere. Det har virket fint hidtil og det er der ingen grund til at ændre på nu. Forsvaret er meget solidt og bør kunne holde Kroatiens farlige angriber Mario Mandzukic i skak. Jordan Henderson bliver igen en vigtig brik foran forsvaret, både i det defensive men også i offensiven hvor han skal forsøge at finde de områder, hvor et angreb kan sættes ind.

Ashley Young og Kieran Trippier på fløjene kommer til at løbe meget i bestræbelsen på at komme rundt om Kroatiens midtbane.

Vores tip

Vores tip er et spil på uafgjort. Kampens betydning kommer til at spille en større rolle, for der er ikke noget værre end at tabe en semifinale og gå glip af chancen for guldet. Defensiv påpasselighed bliver nøgleordet og der bliver sikkert færre målchancer end i de tidligere kampe i turneringen.

Afgørende for udfaldet bliver om Kroatien kan afholde sig fra at begå for mange frispark tæt på eget felt og om England tør bringe de defensive spillere frem ved dødbolde. Kan holdene klare dette ligner det en 0-0 kamp.

Seneste indbyrdes kampe

Kroatien og England har mødt hinanden syv gange tidligere. Det er resulteret i 2 sejre til Kroatien og 4 til England. I betydende kampe fører England 3-2. Senest de to hold mødtes var i kvalifikationen til VM i Sydafrika 2010 og det endte med to klare engelske sejre på 4-1 og 5-1.

Kroatien nyheder

Danijel Subasic, den kroatiske målmand, fik en fiberskade imod slutningen af kampen mod Rusland. Han ønskede ikke at blive udskiftet og spillede hele den forlængede spilletid og straffesparkskonkurrancen. Hvorvidt det har forringet hans chance for at blive klar er endnu uvist. Derudover har Zlatko Dalic ingen skadesproblemer at slås med.
Seneste nyt er, at Subasic, Lovren og Vrsaljko alle sad over træningen mandag, angiveligt for ikke at forværre deres skader. Værst ser det ud for Vrsaljko der har problemer med knæet.

England nyheder

Seneste nyt er, at alle spillere er meldt klar til kampen. Southgate giver genvalg til alle mand – never change a winning team!

Reklame

Kroatien - England odds og spilforslag