via EkstraBladet Rabatkoder

Kroatien – Danmark betting tips og optakt

1. juli 2018 20:00 Nisjnij Novgorod Stadion
Kroatien V Danmark
VVVVTV
Sidste 6 kampe
UUVVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Kroatien - Danmark optakt

Nizhny Novgorod Stadion: Kapacitet 45,000

Kroatien møder Danmark i den vanvittig spændende ⅛ -dels finale søndag d. 1. juli kl 20.00. Ingen tvivl om, at Kroaterne virker som favoritter her, men husk på at Danmark nu ikke har tabt i 18 kampe i træk!

Kroatien har kun lukket et mål ind i indledende runde (Island), og har kunnet finde målet mindst 2 gange i hver kamp. Det vidner om styrke og gode spillere at tage førstepladsen i gruppe D. De var jo nærmest flyvende imod Argentina, som lidt heldigt klarede sig med fra gruppen som 2’er.

Danmark måtte tage sig til takke som 2’er i gruppe C, selvom der bestemt var chancer imod Frankrig. Måske er det slet ikke så tosset at undgå Argentina, der kan blive vanskelige at slå. Så kender vi dog trods alt mere til Kroaternes kunstnere med Luka Modric i spidsen.

Danmark skylder en god kamp, en hel god kamp og her har de i hvert fald chancen for at give os en oplevelse, hvor Eriksen og Delaney kan få tømret noget stort sammen. Vi har en chance for at vinde, men det kræver, at alle mand præsterer det bedste de har.

Gratis betting tips

Et eller andet sted i min fodboldhjerne er jeg faktisk lidt lettet over, at det ikke blev Argentina, vi skulle møde i denne her kamp, for de har jo en x-faktor i form af Messi, som kan afgøre det hele på et splitsekund. Det samme har Kroaterne ikke. Jo måske Modric, men slet ikke i samme kampafgørende skikkelse som Messi.

Danmark ved hvordan kroaterne spiller og de spiller godt for tiden. Kroaterne har et meget stærkt hold, men de har ikke været i problemer endnu, og jeg ville gerne se dem komme bagud, for at se om de kan holde sammen på kollektivet, hvis det sker. Det er altid ulig nemmere at komme foran i en kamp, og så styre den derfra, end at skulle ud og jagte en udligning.

Danmark spiller heldigvis også solidt uden at være et hold der kan få resten af verden med i heppekoret. Vi har som sagt ikke tabt i 18 kampe nu. Det skyldes en fremragende defensiv med Kjær som styrmanden og en Schmeichel i målet, der bare ikke vil tabe. Det lyser så meget ud af dem, at det smitter de andre på holdet.

Vores tip

Uafgjort ved halvleg. Jeg stoler på, at det danske forsvar kan holde stand mod kroaternes offensiv indtil halvlegen. Jeg tror, vi vil kunne afvise dem, ikke nødvendigvis med en ultra defensiv, men ingen af holdene vil satse for voldsomt i starten af kampen. Set til odds 1,93 hos Betsafe.

Kroatien nyheder

Marko Pjaca har en lægskade og er tvivlsom.

Danmark nyheder

Yussuf Poulsen er tilbage efter karantæne og han begår næppe sit 3. straffespark i denne turnering. Faktisk undrer jeg mig over, hvad han dog laver helt tilbage i eget straffesparksfelt. Han burde i denne kamp holde sig længere fremme og være en trussel med sin fart. Det bliver svært for landstræner Hareide at komme udenom Andreas Cornelius, som var eneste farlige mand imod Frankrig. Han stråler af vilje og gejst.

Thomas Delaney har en knæskade, men forventes klar.

Seneste indbyrdes kampe

Kroatien og Danmark har kun mødt hinanden en gang tidligere. Det var tilbage i 2004, hvor Kroatien vandt med 2-1.

Reklame

Kroatien - Danmark odds og spilforslag