via EkstraBladet Rabatkoder

HB Køge – Viborg FF | Betting tips og optakt

5. august 2018 13:45 Capelli Sport Stadion
HB Køge V Viborg
VUUUVV
Sidste 6 kampe
UVVVVU
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

HB Køge – Viborg FF Betting Tips

Denne kamp i 2. runde af den danske 1. division består af HB Køge og Viborg FF, to hold der forventes at skulle kæmpe med om oprykning i år. Denne kamp kan give et tidligt billede af hvordan magtforholdet bliver i toppen af ligaen.

Prøv betting – spil på 1. Division med betting bonus her

Optakt og gratis betting tips

HB Køge kommer til kampen, efter at have startet sæsonen fint ud med en 5-2 sejr imod FC Roskilde. I en kamp hvor de spillede fremragende offensiv fodbold, men deres defensiv haltede lidt til tider, om det var fordi at de fik en komfortabel føring tidligt eller om der er problemer i defensiven, vil tiden vise os. Men de viste niveauet og at de har spillermaterialet til at rykke op i år. HB Køge skal ud og vise at de kan fortsætte stimen, og vinder de søndag imod Viborg FF, vil moralen helt sikkert være skyhøj på holdet, hvilket er utroligt vigtigt.

På den anden side står Viborg FF, en af forhåndsfavoritterne til at rykke op i år. De skuffede i første runde og spillede 0-0 imod Nykøbing FC, i en kamp hvor deres offensiv ikke virkede effektivt, og de haltede meget med at komme frem til de helt store chancer. Efter at have set den kamp, er der ingen tvivl om at der skal ske noget i deres offensiv for at de skal rykke op. Viborg FF skal ud og vise at det ikke er tilfældigt de blev kaldt en af favoritterne til at rykke op, og denne kamp er en perfekt mulighed for at sætte et eksempel for hvad vi kan forvente af dem resten af sæsonen.

Det er to hold der matcher utroligt lige op med hinanden. De er begge rigtig gode på både hjemme og udebane og har desuden ikke tabt en kamp i de seneste 6 kampe af betydning.

Vores tip

HB Køge skal se om de kan fortsætte deres høje niveau fra første runde, imens at Viborg skal vise at første runde ikke var en indikator på deres generelle niveau. Det er den første store topkamp i denne sæson og den kunne meget vel ende med en uafgjort kamp. På trods af deres historik hvor de ikke har spillet meget uafgjort, tror jeg at det er sådan en tæt kamp at de ender med at splitte point.

Få bonus med Betfair og spil på uafgjort her

Seneste indbyrdes kampe

HB Køge – 2
Uafgjort –1
Viborg FF – 2
Deres seneste kamp blev spillet d. 16.05.2018 hvor de spillede 1-1 i en 1. divisions kamp.
Ud fra deres indbyrdes historik kan man se et tydeligt billede på at det er to hold der er utroligt tætte, fra et niveaumæssigt standpunkt, og der er ikke et af holdende der har et klart tag på den anden.

 

Reklame

HBK - VFF odds og spilforslag