via EkstraBladet Rabatkoder

HB Køge – FC Roskilde | Betting tips og optakt

29. juli 2018 13:45
HB Køge V FC Roskilde
UUUVVU
Sidste 6 kampe
VVTVTT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:33

HB Køge - FC Roskilde optakt

Denne sæsonåbner byder på to hold der sluttede i hver sin ende af tabellen sidste sæson (HB Køge 5. FC Roskilde 10.). HB Køge er en af de hold der gerne vil op og spille med om oprykning, hvor FC Roskilde igen i år skal forsøge at holde sig i den næstbedste danske række. De to møder hinanden i Køge.

Bliv ny kunde hos Betfair idag og få startbonus op til 1.000 kr.

Optakt og gratis betting tips

HB Køge går ind i denne sæson med et klart mål og det er at rykke op. Sidste sæson var de sølle 4 point fra at skulle spille med om oprykning til Superligaen. Det må alt andet lige give en masse blod på tanden for spillerne og det er vigtigt at komme godt fra land.

HB Køge er generelt et godt organiseret hjemmehold, de lukker ganske få mål ind og det er også i Køge at de henter langt størstedelen af deres point.

FC Roskilde kunne ånde lettet op efter sidste sæson hvor de blot lå med 4 point over nedrykningspladserne, de sluttede rigtig dårligt af og målet for denne sæson må være at holde sig over nedrykningsstregen igen. FC Roskilde er en af holdene i den komplekse situation, at de langt fra er gode nok til at rykke op og derefter vil komme til at ligge den sidste halvdel af tabellen i langt størstedelen af sæsonen. FC Roskilde er et mindre godt udehold, da de generelt lukker mange mål ind. De har tabt 4 ud af 6 af deres sidste udekampe, hvor de har lukket 11 mål ind.

Indbyrdes har HB Køge haft et godt tag på FC Roskilde hvor de har vundet de seneste 4 ud af 6 kampe. Ingen af holdene har nogle nævneværdige skader, så kampen vil formentlig reflektere de to holds niveauer, hvilket umiddelbart vil komme HB Køge til gode.

Vores tip

Det bliver en spændende sæsonåbner for begge hold, hvor HB Køge skal ud og sætte et højt spillemæssigt niveau og have en god start på sæsonen. FC Roskilde er på en mission i år og det er at overleve. Et stærkt hjemme hold som HB Køge bør have niveauet til at slå et dårligt udehold som FC Roskilde, og derfor mener jeg at kampen ender med en HB Køge sejr som du kan finde til odds 2,04 hos Betsafe.

Spil på fodbold med velkomstbonus – find den her!

Seneste indbyrdes kampe

HB Køge – 4
Uafgjort – 0
FC Roskilde – 2
Den seneste kamp blev spillet 11.10.2017 hvor FC Roskilde vandt 1-3.
HB Køge har generelt haft et godt tag på FC Roskilde, og det bør også fortsætte sådan i denne sæson.

HB Køge nyheder

Ingen skader

FC Roskilde nyheder

Ingen skader

Ingen af holdene har nogle officielle skader før kampen.

Reklame

HB Køge - FC Roskilde odds og spilforslag