via EkstraBladet Rabatkoder

Juventus – Young Boys | Den gamle dame byder knægtene op til dans

2. oktober 2018 18:55 Allianz Stadion Torino
Juventus V Young Boys
VVVVVV
Sidste 6 kampe
VTVVVV
Udgivet d. Sidst opdateret 2. oktober 2018 @ 11:44

Juventus - Young Boys optakt

Juventus tager hjemme imod Young Boys fra Bern tirsdag d. 2. oktober kl. 18.55. Juventus ligger nummer 1 i den Serie A, mens Young Boys ligger nummer 1 i den schweiziske liga. Juventus vandt 2-0 over Valencia på udebane i første runde. Young Boys tabte med 0-3 hjemme mod Manchester United i første runde.

Se vores tip

Optakt og gratis betting tips

Juventus kom godt fra start i Champion League med en sejr på 2-0 i Valencia. Kampen huskes nok mest for at dommer Felix Brych viste Ronaldo ud efter 29 minutter. Der var indfight og Ronaldo gik over stregen mod forsvarsspilleren. Juventus viste dog sin klasse og fik scoret to mål ved Miralem Pjanic. Det er klasse, for Valencia er ikke et dårligt hold.

Til denne kamp er Juventus også mega favoritter og bør kunne spille sig til en let sejr mod de schweiziske modstandere. Hvis jeg var træner ville jeg også tillade mig at spare et par spillere, for det er en lang sæson, og man skal kende sine begrænsninger. Spillerne er de eneste som gerne bare vil spille hver gang.

Young Boys fik klø hjemme i Bern af Manchester United, hvor Pogba havde sin store aften med 2 mål og 1 assist. Så alt andet end et nederlag her i Italien vil være en kæmpe sensation. Young Boys tog dog hævn for dette nederlag i CL ved at pulverisere Basel i den hjemlige liga med hele 7-1 i weekenden.

Så der venter forsvaret med Mohamed Camera og Steve von Bergen en meget travl aften i Torino. Young Boys har dog det til fælles med Juventus, at de i deres hjemlige liga har vundet alle deres kampe indtil nu. Men så holder lighederne også op.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Juventus vinder kampen med mere end to mål. Juventus kan sagtens klare at producere chancer og mål uden CR7. Young Boys tabte hjemme med 3-0 til Manchester United og her får de sikkert også store klø.

Vil du spille på denne kamp? Hent først en betting bonus her.

Lige nu: Op til 1.500 kr. startbonus med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

Juventus: 0
Uafgjorte: 0
Young Boys: 0

De to klubber har ikke mødt hinanden tidligere.

Juventus nyheder

Leonardo Spinazzola – korsbåndsskade – tilbage i træning
Andrea Barzagli – lægskade
Douglas Costa – ankelskade
Mattia De Sciglio – lårskade
Sami Khedira – lårskade
Cristiano Ronaldo – afsoner karantæne for rødt kort

Young Boys nyheder

Djibril Sow – lårskade
Gregory Wüthrich – lårskade
Jordan Lotomba – knæskade
Pedro Teixeira – ukendt skade

Reklame

Juventus - Young Boys odds og spilforslag