via EkstraBladet Rabatkoder

Juventus – Valencia | Den gamle dame frygter ikke Batman

27. november 2018 21:00 Allianz Stadion Torino
Juventus V Valencia
VTVVVT
Sidste 6 kampe
VVTVUU
Udgivet d. Sidst opdateret 23. november 2018 @ 9:57

Juventus - Valencia optakt

Juventus tager hjemme imod Valencia tirsdag d. 27. november kl. 21.00. Juventus ligger nummer 1 i den hjemlige liga, mens Valencia ligger nummer 15 i deres hjemlige liga. Juventus vandt i sidste runde 1-0 ude mod Manchester United. Valencia vandt med 3-1 hjemme mod Young Boys.

Vores tip

Optakt og gratis betting tips

Juventus fik en god skalp i Manchester mod United. Det var højeste klasse at kunne vinde der, og for Ronaldo må det have været en helt særlig følelse. Han ser ud til at have fundet holdet han kan cruise til den næste finale med, det tror ikke mindst han selv da på. Efter denne kamp venter svage Young Boys i sidste runde, så tre points her og gruppesejren burde være hjemme.

Valencia har kun flagermusen i klubbens logo at skræmme med lige for tiden. Det sejler for dem i den hjemlige liga og her får de næppe lov til at true United på andenpladsen. De er ganske vist ubesejret i de seneste 8 kampe, men mange af dem ender i remis. Her bliver de sikkert pillet fra hinanden og vil ikke kunne trænge igennem det stærke italienske forsvar.

Vores tip

Mit tip på kampen her er, at Juventus vinder kampen. Den gamle dame kunne vinde ude over United og her er en noget svagere modstander på besøg. Måske spiller Juventus sig ikke helt ud, men de vil gøre alt for at kunne vinde gruppen, og det kræver en sejr.

Spil på kampen med 1000 kr. i velkomstbonus hos bookmakeren Bwin

Seneste indbyrdes kampe

Juventus: 1
Uafgjorte: 0
Valencia: 6

Den omvendte kamp vandt Juventus med 2-0.

Juventus nyheder

Federico Bernardeschi – skadet
Miralem Pjanic – tvivlsom
Emre Can – sygdom

Valencia nyheder

Denis Cherryshev – skadet

Se flere tips til 5. runde af Champions League her…

PSV Eindhoven – Barcelona

FC Porto – Schalke 04

PSG – Liverpool

Reklame

Juventus - Valencia odds og spilforslag