via EkstraBladet Rabatkoder

Juventus – Manchester United | Kan United gøre noget ved suveræne Juventus?

7. november 2018 21:00 Allianz Stadion Torino
Juventus V Manchester United

All Unibet customers

Risikofrit spil: Pengene igen ved straffespark!

18+, spillemyndigheden.dk
1. Kun udvalgte markeder 2. Gælder for Premier League & Champions League kampe 3. Kun tabende bets mellem 50 og 800 kr. refunderes 4. Generelle vilkår og betingelser gælder.
Flere regler & vilkår
VVVUVV
Sidste 6 kampe
TUVUTV
Udgivet d. Sidst opdateret 5. november 2018 @ 16:58

Juventus - Manchester United optakt

En sejr på Allianz Stadium over Manchester United vil sende Juventus videre til ottendedels finalerne. Det er op til United at udfordre Juve, for italienerne er ganske suveræne i denne sæson. Det samme kan ikke siges om Mourinhos styrker, men der er tegn på forbedringer. Om det er nok til at revanchere nederlaget fra det omvendte opgør er noget usikkert. Der bliver brug for en toppræstation af hele holdet, ellers køre Juventus endnu en sejr hjem i gruppe H.

Læs vores tip

Optakt og gratis betting tips

Juventus er en af favoritterne til at vinde Champions League i denne sæson. De er samtidig et af de få hold der for alvor har vist klassen til at gøre det. Holdet er stadig ubesejret i alle turneringer og ser ikke ud til at vise tegn på svaghed endnu. Tilgangen af Christiano Ronaldo har været en stor succes. Han scorer mål og er vellidt i truppen, fordi han altid går forrest både i kamp og til træning. Den inspiration kan være det sidste Juventus mangler for at komme helt til tops i Europa.

Manchester United kommer til Italien med bevidstheden om, at de har brug for at få point med hjem. Vinder de kan Valencia næppe nå dem og uafgjort vil give United en fordel i kampen om andenpladsen i gruppe H. Et nederlag vil betyde, at de ikke kan tåle at tabe i Spanien, en situation Mourinho sikkert gerne vil undgå.

I Premier League benyttede United sejren over Everton til at bringe sig lidt frem i tabellen. Der er dog fortsat et stykke op til topholdene ligesom der er et stykke op til det bedste spil United kan præstere. De er stadig ikke skarpe nok foran mål til at få lukket kampene. Senest brændte Paul Pogba et straffespark, han scorede dog på returen, og det er den slags der ikke er råd til. Anthony Martial havde afløst Romelu Lukaku i startopstillingen. Han kvitterede med Uniteds anden scoring.

Vores tip

Vores tip til kampen er spil på hjemmesejr. Juventus og United er begge mandskaber med høj klasse og det er formen på dagen der bliver afgørende. Her har Juventus fordel af at være meget stabile, hvilket ikke kan siges om gæsterne. Jeg vil forvente en kamp med høj intensitet, hvor Juventus kommer til at dominere det meste af tiden. United vil sikkert komme med et pres på et tidspunkt, men det bør hjemmeholdet kunne modstå og køre en smal sejr hjem.

Klik her for at få op til 1500 kr. i velkomstbonus med Unibet

Seneste indbyrdes kampe

United er foran i statistikken, men der var Juventus der vandt det omvendte opgør på Old Trafford.
JUVENTUS: 1
Uafgjort: 1
MANCHESTER UNITED: 2

JUVENTUS nyheder

Emre Can er formodentlig ude efter en operation i skjoldbruskkirtlen.

MANCHESTER UNITED nyheder

Romelu Lukaku har pådraget sig en muskelskade under træning og er tvivlsom til denne kamp.

Se flere Champions League tips her…

FC Bayern – AEK Athen

Inter Milan – FC Barcelona

Tottenham – PSV Eindhoven

Reklame

Juventus - Manchester United odds og spilforslag