via EkstraBladet Rabatkoder

Japan – Polen betting tips og optakt

28. juni 2018 16:00 Volgograd Arena
Japan V Polen
UVVTTT
Sidste 6 kampe
TTVUVT
Udgivet d. Sidst opdateret 27. august 2018 @ 10:34

Japan - Polen optakt og gratis betting tips

Japan møder i sin sidste kamp Polen den 28. juni kl. 16.00 på Volgograd Arena.

Japan har alt at vinde i denne kamp, og selvom de skulle tabe den, kan det også være nok, hvis Colombia slår Senegal i den anden kamp, der spilles samtidig med denne. Polen er færdig ved dette VM, så motivationen må helt klart ligge hos Japan.

Japan spillede en meget underholdende 2-2 kamp mod Senegal, hvor de fik vist, at de aldrig giver op. Spørgsmålet er nu om landstræneren lader Honda få pladsen fra start efter den vigtige scoring han lavede som indhopper. Til gengæld må landstræneren også have lidt hovedpine, når han tænker på sit forsvar.

Polen fik en voldsom tur gennem vridemaskinen af det veloplagte Colombia hold med James i et umådeligt spillehumør. Selvom de har udspillet chancen for at komme videre fra gruppen skal de nok yde en indsats i denne kamp for at vide, de stadig er et godt hold.

Lewandowski får slet ikke den støtte oppe foran han er vant til fra dagligdagen i Bayern München. Her må han slide meget mere få at få lov til bare at røre bolden, og de fleste forsvar kan forholdsvist nemt dæmme op for det.

Den polske landstræner må være meget skuffet over sit holds indsats i de to første kampe, hvor de nu står med kun et scoret mål og hele fem imod sig. Så er det faktisk lidt uhyggeligt at tænke på, at de vandt Danmarks kval-gruppe. Hvis jeg var polsk landstræner ville jeg lade de unge og uprøvede få chancen for lidt spilletid her, så de kan samle noget erfaring sammen til en mulig næste gang.

Vores tip

Begge hold scorer. Da begge forsvar virker meget åbne, skal det nok lykkes for begge hold at komme på tavlen. Japan skal helt have point og Polen vil gerne slette deres dårlige indtryk. Derfor finder begge hold frem til rusen i denne kamp. Unibet giver 1,76 for dette spil.

Seneste indbyrdes kampe

De to har har mødt hinanden en gang tilbage i 2002, hvor Japan vandt 2-0.

Reklame

Japan - Polen odds og spilforslag