via EkstraBladet Rabatkoder

IRLAND – DANMARK | Kan Danmark også uden Eriksen?

13. oktober 2018 20:45 Aviva Stadium
Irland V Danmark
TTTVUT
Sidste 6 kampe
VUUTTV
Udgivet d. Sidst opdateret 9. oktober 2018 @ 17:17

IRLAND – DANMARK: Optakt

Aviva Stadium i Dublin lægger græs til Danmarks anden kamp i UEFA Nations League. Der er tale om et revancheopgør som de irske fans se frem til. Danmark sendte på overbevisende maner Irland ud af VM-kvalifikationen med 5-1. I den kamp scorede Christian Eriksen hattrick, men det kommer han ikke til igen idet han sidder ude med en skade.

Læs vores betting tip

Optakt og gratis betting tips

Irland fik ikke den bedste start på Nations League. De tabte nemlig 1-4 i Wales efter en kamp hvor Irland havde meget lidt at byde på. Selv om Wales ikke er nogen skræmmende modstander havde irerne kun to forsøg inden for målrammen i hele kampen. Det virker lidt som om, at de har mistet lidt af gejsten efter den missede VM slutrunde.

Martin O’Neill har problemer med skader op til denne kamp. Det største tab er uden tvivl anfører Seamus Coleman. Everton-spilleren når ikke at komme sig over et træthedsbrud i foden og vil blive savnet i forsvaret. Samtidig er angrebet hårdt ramt og O’Neill har ikke mange strenge at spille på. Læg dertil, at flere spillere kun akkurat er kommet i gang efter skader. Det lægger et vist pres på landstræneren fra klubbernes side, om ikke at overbelaste spillerne.

Se oversigt over aktuelle betting tilbud her

Danmark fik en god start på Nations League med 2-0 sejren over Wales. Selv om spillet måske ikke var helt på højde med det vi så til VM, så var sejren fuldt fortjent. Selv om Wales havde bolden lige så meget so Danmark, blev det kun til et forsøg inden for målrammen. Ikke just imponerende af Bale og co. Dermed kunne Christian Eriksen med to scoringer sikre Danmark den første sejr i denne nye turnering.

Aage Hareide må desværre undvære Eriksen denne gang, idet han kæmper med en muskelskade i maveregionen. Det betyder, at der er andre der skal steppe op, for ellers bliver det ikke til mange mål på landsholdet. Det må forventes, at spillere som Yussuf Poulsen og Andreas Cornelius kommer til at spille en rolle. Der er heldigvis også gode muligheder fra anden række, hvor Delaney, Schöne og Sisto bør kunne komme på skudhold.

Vores tip

Vores tip er spil på udesejr – altså en sejr til Danmark. Danmark er mand for mand det bedste hold og skal kunne få et resultat med hjem. Det store spørgsmål er selvfølgelig hvad Danmark kan uden Christian Eriksen. Heldigvis er han ikke den eneste der kan spille fodbold i rødt og hvidt og selv uden ham er kvaliteterne stadig tilstrækkelige til at vinde over et noget amputeret Irland.

Danmark vinder over Irland kan fås til odds 14.00 hos Betfair

Seneste indbyrdes kampe

De to opgør mellem Irland og Danmark har vi frisk i erindringen, det var VM-kval kampene for snart et år siden. Det sidste opgør var en venskabskamp for snart 10 år siden hvor Irland vandt 4-0 i Parken.

IRLAND: 1
Uafgjort: 1
DANMARK: 1

IRLAND nyheder

Irland må undvære disse spillere:
Seamus Coleman
Robbie Brady
Jon Walters

DANMARK nyheder

Danmark er uden Christian Eriksen.

Reklame

IRLAND - DANMARK odds og spilforslag